Repararea laptopului – o solutie avantajoasa

0 Shares
0
0
0

Economia din ziua de astazi a atins un punct critic, istoric care a influentat foarte multe persoane felul si modul in care isi gestioneaza banii. Tot mai multe persoane au inceput sa isi achizitioneze aparate electronice comparand preturile, pentru a gasi cea mai buna oferta. Avand in vedere aceste scumpiri, chiar duble la anumite categorii, tot mai multi utilizatori de laptopuri, PC-uri sau sisteme All in one au inceput sa apeleze la centre de reparatii pentru a le prelungi utilitatea cat mai mult timp.

Un service autorizat precum OnLaptop va poate ajuta in orice problema chiar mai rapid decat in cazul in care ati achizitiona un device nou. Laptopurile atunci cand au anumite probleme tehnice, de cele mai multe ori este din cauza unei singure piese care se poate schimba sau repara rapid si la un cost foarte avantajos.

In acest fel veti putea folosi device-ul o perioada mult mai lunga, mai ales daca optati si pentru un upgrade, pentru a rula mai bine programele favorite.

Care sunt pasi pentru a repara un laptop?

Daca intampinati probleme tehnice cu aparatul dumneavoastra este momentul sa il reparati la OnLaptop pentru a beneficia de servicii de calitate si preturi mult mai mici decat in alte centre. Acestia ofera nenumarate avantaje pentru a va facilita acitivitatile zilnice si sa va redea rapid laptopul:

· Diagnosticare

Primul lucru pe care orice centru ar trebui sa il realizeze este o diagnosticare completa pentru a vedea care componenta este defecta. In acest sens, OnLaptop va putea repara sau inlocui dupa caz piesa chiar in aceasi zi de la receptia lui. Depinde foarte mult si de componenta,  spre exemplu un ecran pentru laptop 240 hz va putea fi inlocuit in 60 de minute.

· Abonamentul gratuit Premium Service

Pentru a beneficia de avantajele acestui centru este recomandat sa va abonati la noul serviciu Premium Service pentru a avea nenumarate avantaje, putand face economii substantiale in acest sens. Premium Service este gratuit, fiind necesar doar sa achitati piesele si montajul. Diferenta fata de alte centre este aceea ca OnLaptop va poate prelua si returna gratuit device-ul din orice colt al tarii fara sa va mai pierdeti timpul in trafic.

· Completarea formularului online pentru ridicarea aparatului

Ulterior puteti completa formularul online pentru a va prelua aparatul, fiind in permanenta siguranta atat la ridicare, cat si la returnare.

· Verificare preventiva

Acestia mai au in oferta lor si verificare preventiva. Aceasta este foarte buna pentru orice utilizator de laptop, PC sau sistem All in one pentru a remedia din timp anumite probleme ale unor componente care dau semne de deteriorare. Beneficiind in mod regulat de acest serviciu veti putea face economii substantiale deoarece este mult mai avantajos sa il reparati inainte de a se strica si puteti sta linistit ca datele dumneavoastra vor fi mereu in siguranta.

OnLaptop este unul dintre cele mai mari centre de reparatii laptop din Bucuresti care activeaza pe tot teritoriul Romaniei. Experienta de peste 10 ani si 10 000 de aparate reabilitate sunt cartea lor de vizita si motivul principal pentru a apela cu incredere la serviciile oferite de acestia.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…