Repatrierea decedatilor din Italia

Repatrierea decedatilor din Italia

0 Shares
0
0
0

Repatrierea decedatilor din ItaliaIn ultimii ani, o multime de cetateni romani au plecat la munca in tari precum Italia, Spania sau Germania, iar acest lucru este cat se poate de firesc datorita salariior mult mai mari care se castiga in tarile respective.

Dintre cei care au plecat la munca in strainatate, multi au optat pentru Italia, dat fiind faptul ca Italia este mai aproape si decat Spania dar si decat Germania.

Plus de asta, italienii fiind si ei latini la fel ca si noi romanii, au o limba asemanatoare cu limba romana, asa ca romanilor nu le-a fost greu sa invete limba si sa se descurce in Italia.

Multi dintre cei care au plecat la munca in Italia au reusit in viata, asa ca au inceput sa isi deschida afacerile lor in tara respectiva, insa din pacate si foarte multi cetateni romani si-au gasit sfarsitul in Italia.

Ei bine, familiile celor care si-au gasit sfarsitul in Italia, cu siguranta au optat pentru repatriere decedati Italia, deoarece si-au dorit sa isi aduca acasa persoanele dragi decedate, pentru a le inmormanta crestineste.

In ceea ce priveste repatrierea decedatilor din Italia, la fel ca si in ceea ce priveste repatrierea decedatilor din diferite alte tari ale Europei, este nevoie de obtinerea unui pasaport mortuar, fara de care persoana decedata nu poate fi repatriata.

Pentru obtinerea pasaportului mortuar sunt necesare anumite documente importante, insa din fericire pentru familiile indoliate, nu mai trebuie sa se ocupe membrii familiilor de acest aspect.

De ce? Pentru ca firmele care se ocupa de repatrierea decedatilor se ocupa acum si de obtinerea tuturor documentelor necesare pentru obtinerea pasaportului mortuar.

In ceea ce priveste aceste firme, trebuie mentionat faptul ca ele le ofera familiilor indurerate servicii de consultanta gratuita, le ofera deasemenea cruce pentru inmormantare, le ofera imbracaminte si cosmetica pentru decedati.

Deasemenea, firmele care se ocupa de repatrierea decedatilor se ocupa si de imbalsamarea acestora, tot ele vin in intampinarea familiilor indoliate cu tot felul de articole funerare si cu pregatirea decedatului pentru inmormantare.

Firmele care se ocupa de repatrierea decedatilor dispun de masini frigorifice autorizate pentru transportul international funerar, si dispun deasemene si de sicrie din lemn pentru transport, dar si de sicrie din lemn pentru transportul international.

Asadar, dupa cum se poate observa, firmele care ofera servicii de repatriere decedati Italia, vin in intampinarea familiilor indoliate cu tot felul de solutii avantajoase.

Cat despre pretul repatrierii, acesta depinde foarte mult in functie de serviciile de care beneficiaza familia indoliata. Cu cat numarul serviciilor pe care il aleg cei din familie sunt mai mari, cu atat si pretul repatrierii va fi unul mai mare.

Deasemenea, pretul pentru repatrierea decedatilor din Italia difera foarte mult si in functie de orasul sau regiunea in care se afla persoana decedata. Cu siguranta o repatriere din Sicila costa mai multi bani decat o repatriere din Nordul Italiei.

Asadar, cam acestea ar fi cele mai importante detalii care trebuiesc aduse in discutie in ceea ce priveste repatrierea decedatilor romani dintr-o tara precum Italia.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…