Role-pentru-toate-varstele

Role pentru toate varstele

0 Shares
0
0
0

Role-pentru-toate-varsteleCopii din ziua de azi au nevoie de tot ajutorul, pe care-l pot obtine, de a ramane in forma si de a trai un stil de viata sanatos. Mersul pe role este o modalitate mare si buna pentru a face exercitii in timp ce se joaca . Patinajul pe role este unul dintre cele mai bune exercitii de aerobic de ansamblu, care implica toti muschii coprului, inclusiv inima.

Mersul pe role este echivalent cu joggingul, are aceleasi beneficii pentru sanatate, arde calorii, reduce tesutul adipos si dezvolta puterea piciorului. O ora de mers moderat pe role va ajuta sa ardeti in jur la 330 – 590 de calori. Exercitiile pe role au un impact redus asupra piciorului si dezvolta foarte mult muschii picioarelor.

Popularitatea rolelor este in crestere pe zi ce trece, tot mai multi tineri apeleaza la acest sport distractiv.

Asa cum vi sa spus de un million de experti fitness, multi oameni renunta la regimul lor de exercitii deoarece intervine plictiseala. Cu ajutorul rolelor o sa faceti si exercitii si in acelasi timp o sa va distrati. Patinajul pe role este o modalitate perfecta de a combina fitnessul cu distractia. Placerea este ingredientul cheie in orice sport sau program de exercitii in special pentru cei mici.

In cursul unei perioade de 30 de minute, in medie, patinajul pe role intr-un ritm constant va ajuta sa eliminati 285 de calori si produce un ritm cardiac de 148 batai pe minut.

Patinajul pe role ajuta copii sa dezvolte un obicei de fitness cu un sport care e placut pentru copiii de toate varstele

Indiferent de rolele pe care le alegeti, veti simti aproape imediat un antrenament minunat in zona gambelor, coapselor si chiar si in partea superioara a corpului. Efectele cardiovasculare sunt minunate iar beneficile pe care le aduce sanatatii sunt destul de evidente iar riscul de accidentare este minim mai ales daca purtati casca, genunchiere si cotiere.

Pentru copii, aceasta este o activitate distractive, adultii se pot rasfata, de asemenea cu rolele, pentru a arde cateva calorii si pentru a imbunatatii abilitatile lor de echilibrare.

Unul din avantajele populare pe care le are patinajul pe role este faptul ca este extreme de usor si toata lumea poate invata sa mearga pe role. Rolele nu costa o avere, ca multe alte activitati fitness. Trebuie doar sa investeti intr-o pereche buna de role si este pregatit de distractie si exercitii aerobe.

O alta caracteristica favorabila este ca acest sport este solo si nu necesita un partener , ai nevoie doar de o pereche de role de la Sportaddict.ro si o buna stare de spirit.

Activitatea se bazeaza pe echilibru, intaraste picioarele si te mentine in forma.

0 Shares
You May Also Like