Securitatea casei cu o camera video de la Comenzi.ro

0 Shares
0
0
0

Pericolele au inceput sa apara la fiecare pas si furturile din cartiere sunt din ce in ce mai dese, de aceea este de preferat sa optezi pentru o camera de supraveghere care sa iti mentina casa mereu sub observatie.  Este deranjant sa nu iti poti lasa copiii sa se joace linistiti in curte sau in fata casei pentru ca pot fi oricand in pericol.

Cel mai bine este sa montezi niste camere video care te ajuta sa ai mereu un ochi si afara, chiar daca esti sau nu acasa, dar care vor indeparta hotii. Atunci cand lumea observa camera de supraveghere, orice gand ”necurat” ii paraseste si se gandesc de doua ori daca sa actioneze.

Simplu si avantajos

Sistemele de supraveghere nu mai reprezinta o necunoscuta greu de accesat in ziua de astazi. Daca in anii trecuti doar firmele sau cladirile importante beneficiau de astfel de sisteme, acum oricine poate opta pentru o securitate imbunatatita a casei, iar multi au deja montate camere video.

Cu ajutorul lor, in caz de orice pericol puteti avea o dovada incontestabila, daca totusi hotii nu sunt indepartati la vederea camerelor. Pot fi identificati cu ajutorul politiei si bunurile pot fi recuperate. Aceste sisteme de supraveghere pot fi achizitionate in set de 8 sau mai putine, in functie de cat metri patrati dispune casa, astfel incat sa permita supravegherea fiecarui colt.

O astfel de investitie se dovedeste a fi minora atunci cand rezolvi problemele mai grave mult mai usor. Aceste sisteme de supraveghere de la comenzi.ro sunt concepute special pentru exterior astfel incat rezista si la conditii meteo defavorabile.

Acces oricand

Camerele de supraveghere pot fi instalate usor deoarece vin cu toate elementele necesare si in functie traseul pe care trebuie instalat cablul, poti opta pentru un unul suplimentar ca sa fii sigur ca ajunge acolo unde ai nevoie.

Camerele dispun de o functie care permite inregistrarea cand detecteaza miscare astfel nu functioneaza non stop si incarca hard-diskul inutil. Poti vizualiza oricand ce se intampla acasa, chiar si cand esti in vacanta sau la munca, deoarece accesezi de pe telefonul mobil sau laptop imaginile.

Pe timp de noapte este predispus cu infrarosu care permite inregistrarea de pana la 40 de metri distanta. In functie de sistemul pe care il alegi, poti dispune de diferite avantaje, in functie de nevoi.

Unul dintre seturile cu 2 camere spre exemplu este wireless si conexiunea se face pana la maxim 50 de metri distanta de router.Acest model permite inregistrarea pe timp de noapte cu infrarosu pana la 30 de metri, dar poate fi accesat prin intermediul telefonului oricand, la fel ca la celelalte modele.

Opteaza pentru achizitionarea unui astfel de sistem pentru ca nu vei regreta si nu ai nimic de pierdut. Este o varianta de securitate accesibila oricui vrea sa isi mentina familia in siguranta si sa plece in vacanta linistit, stiind ca are casa sub supraveghere.

0 Shares
You May Also Like