Service GSM pentru problemele telefonului tau

0 Shares
0
0
0

Foarte multe dispozitive noi sunt construite in asa fel incat sa nu aiba prea multe probleme, iar defectiunile sa nu apara prea devreme. Chiar si asa, se pot defecta in timp si ai nevoie de un service GSM care sa iti indeplineasca cerintele in materie de calitate a reparatiilor.

MobileFIX iti poate asigura toate aceste cerinte, avand la dispozitie toate resursele necesare pentru a solutiona problemele telefonului tau in timp util. Specialistii din cadrul acestui service dispun de suficienta experienta pentru a oferi calitate in materie de reparatii, rezultate eficiente, promptitudine si nu in ultimul rand – vei avea parte si de preturi foarte mici.

MobileFIX are capacitatea de a repara diferite telefoane smart, chiar si pe cele mai dificile. Atunci cand vine vorba de iPhone, foarte multe service-uri evita acest brand, deoarece reparatiile sunt de cele mai multe ori foarte complexe.

Gadget-urile de la Apple pot fi reparate cu usurinta, intr-un timp foarte scurt, in functie de problema pe care o are telefonul. Poti solicita reparatii pentru iPhone la un service gsm de calitate, precum este MobileFIX. Pe site-ul oficial poti vedea inclusiv preturile pentru fiecare reparatie in parte. In acest fel te bucuri de transparenta totala privind acest aspect.

In materie de reparatii pentru iPhone, la MobileFIX poti opta pentru inlocuirea baterei, inlocuirea difuzorului, inlocuirea sticlei, a mufei de incarcare sau a display-ului. De asemenea, poti solicita si reparatii le nivelul placii de baza si ajutor in cazul in care telefonul a cazut in apa. Ai la dispozitie toate detaliile despre fiecare reparatie, iar de pe site poti alege modelul telefonului pe care il detii pentru a vedea pretul reparatiei.

Reparatii eficiente pentru telefonul tau

La MobileFIX ai parte de reparatii eficiente pentru telefonul tau, ce au in vedere calitate si rapiditate. Din momentul in care specialistii au preluat telefonul tau, acestia pot repara telefonul in mai putin de o ora, respectiv in 30 de minute. Acest lucru se aplica in cazul in care problema nu este foarte grava si nu sunt mai multe defectiuni. In functie de diagnostic, echipa tehnica va realiza reparatiile in timp util, astfel incat sa beneficiezi rapid de telefonul tau.

Pe site-ul mobilefix.ro sunt disponibile toate informatiile privind reparatiile pentru Samsung, iPhone, cat si iPad. Totodata, poti solicita si servicii ce au in vedere reparatii le nivelul laptop-ului, cat si a PC-ului pentru o buna functionare a tuturor dispozitivelor tale.

Trimite dispozitivul daca nu poti ajunge la service!

MobileFIX activeaza in 4 orase din tara, insa daca nu te poti deplasa la niciunul dintre ele, poti opta pentru trimiterea dispozitivului. Trebuie sa completezi un formular, care sa contina date personale si adresa pentru ridicarea telefonului sau a altui gadget de catre curier. Mai apoi, un operator te va contacta pentru confirmarea datelor si pentru a stabili intervalul in care se ridica dispozitivul.

Odata ajuns la service, se face o constatare gratuita, iar dupa reparatii dispozitivul va fi trimis inapoi la tine tot prin curier.

0 Shares
You May Also Like