Sfaturi pentru a deveni un web designer

Sfaturi pentru a deveni un web designer

0 Shares
0
0
0

Prima data cand ati inceput sa lucrati aveati intrebari precum: Cum se instaleaza un font nou? De ce nu functioneaza in Internet Explorer? Cum voi explica clientilor mei ca acest lucru nu este posibil? Trebuie sa intelegem ca, la inceput, cu totii nu stim foarte multe lucruri in legatura cu web designul.

Unor oameni le-au trebuit saptamani pentru a-si da seama ce reprezinta aceasta meserie. In ceea ce priveste orele de arta, ele nu sunt chiar atat de folositoare.

Poate doriti sa va schimbati cariera si sa deveniti webdesigner full-time? Sau poate doriti sa invatati elementele de baza, astfel incat sa puteti avea grija de propriile proiecte?

In primul rand trebuie sa aflati rapid elementele de baza (codurile) si exersati foarte mult. De asemenea, pentru mai multe informatii puteti accesa  www.howdodesign.com.

Webdesign-ul se poate invata si fara a sti sa codificam, dar de ce sa va lipsiti de partea distractiva? Este la fel ca invatarea unei noi limbi, cu exceptia faptului ca, in loc sa fie frumosul “aural”, este frumosul vizual pe care un nou  il cautam. Codurile de baza sunt HTML si CSS.

Din primele secunde am scris deja primele coduri. Si cand incepeti, absolut toate detaliile mici sunt luate in considerare. Dupa ce terminati trebuie sa dati un Refresh la pagina browserului astfel incat sa “vada” codul si  sa il transforme in coloane sau imagini.  Un sfat este sa exersati cat de mult posibil, astfel incat codurile sa devina un lucru obisnuit.

Trebuie sa invatati lucruri noi cautand solutii si raspunzandu-va singur la anumite intrebari. Este foarte bine ca sa invatati cat mai multe lucruri mai ales cand doriti sa va perfectionati. De asemenea, incercati sa copiati ceea ce fac si alti designeri. La inceput, nu cred ca trebuie sa va faceti griji daca nu sunteti original. Copierea este cel mai bun mod de a invata.

Dupa ce ai ajuns la un nivel avansat, vei te vei uita la ceea ce ai creat prima data. Probabil ca o sa ti se para un lucru simplu. Incearca sa fi mai bun si sa ai potential. Gandeste-te cum sa te lansezi pe piata si cum sa fi cel mai bun. Multi oameni nu depasesc niciodata aceasta faza. Pentru ei munca lor este cea mai importanta.

Totusi, trebuie sa stiti ca oricine poate invata coduri si sa creeze site-uri web. Pentru a fi un web designer bun trebuie sa invatati mult si sa cititi despre principiile frumosului in design-ul web.

Cei mai multi incepatori se intreaba: ce ar trebui sa invat mai intai? Trebuie sa incepeti cu lucruri simple, cum ar fi HTML sau CSS. Dupa ce le stapaniti foarte bine, puteti trece la un alt nivel. Trebuie sa realizati ca tehnologia evolueaza, iar un web designer trebuie sa fie la curent cu tot ceea ce este nou.  Chiar daca nu ati atins nivelul dorit, puteti avea clienti si sa lucrati pentru anumite firme.

Unii oameni intreaba: cum pot obtine un prim client?

In primul rand nu trebuie sa va subestimati. Trebuie sa spuneti tuturor celor din jur ce invatati si in ce domeniu lucrati. In acest fel va veti atrage clientii.

 

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…