Sfaturi pentru alegerea pantalonilor de dama

Sfaturi pentru alegerea pantalonilor de dama

0 Shares
0
0
0

In viata de zi cu zi, cele mai multe femei aleg sa poarte pantaloni de dama, pentru ca acestia sunt si confortabili, dar pot fi purtati si in mai multe situatii.

Alegerea unei perechi de pantaloni dama insa nu este o misiune chiar atat de simpla precum pare la prima vedere, asa ca in cele ce urmeaza veti putea descoperi cateva sfaturi utile pentru a va alege pantalonii.

In primul rand, femeile care trebuie sa isi aleaga o pereche de pantaloni, trebuie sa tina cont de silueta avuta, asa ca femeile fara talie si cu silueta potrivita, isi pot indrepta atentia spre tinutele clasice. Pentru ele sunt ideali pantalonii drepti sau cei putini mulati, care au talia obisnuita si care se accentueaza perfect cu un cordon sau cu o curea. De precizat este faptul ca pentru aceste femei ar fi de evitat pantalonii stramti.

Anumite femei au silueta tip para, asa ca pentru aceste femei sunt ideali pantalonii clasici care trebuiesc combinati cu un blazer de lungime medie sau cu o jacheta. Femeile care au o asemenea situatie, trebuie sa evite modelele care scot soldurile in evidenta, dar si modelele de pantaloni cu dungi verticale care ar scoate in evidenta imperfectiunile corpului.

Exista femei care au picioarele lungi, asa ca pentru aceste femei ideali ar fi pantalonii cu manseta si indoituri. Femeile care se incadreaza in aceasta categorie ar trebui sa evite pantalonii mai scurti. Ele vor parea mai “scurte” daca vor purta pantaloni cu turul jos, precum bloomers, salvari, afgani sau ceva asemanator.

Exista femei care au corpul in forma triunghiului inversat, iar aceste femei se pot simti norocoase dat fiind faptul ca acestora li se potrivesc toate tipurile de pantaloni largi. Pentru aceste femei chiar si pantalonii drepti, si pantalonii care le ofera volum soldurilor sunt ideali.

Femeile care au fesele plate ar trebui sa evite cat mai mult posibil pantalonii mulati care le vor scoate in evidenta intr-un mod nu tocmai pozitiv. Pentru aceste femei ar fi indicati pantalonii cu buzunare la spate, cei prevazuti cu decoruri si aplicatii.

In ceea ce le priveste pe femeile mici de statura, trebuie precizat ca acestea trebuie sa renunte la orice tip de pantaloni scurti. Pentru ele sunt ideali pantalonii cu croiala clasica, cei closati de la genunchi in jos sau pantalonii drepti si nu foarte largi.

Exista femei care au cateva kilograme in plus (nu foarte multe) si care au burtica. Ei bine, pentru aceasta categorie de femei sunt ideali blugii clasici care au talia inalta.

Ei bine, daca pana acum am vazut cum se aleg pantalonii in functie de silueta, trebuie precizat ca femeile trebuie sa isi aleaga pantalonii si in functie de tendintele modei.

Deasemenea, este important ca femeile care se afla in cautarea unei perechi de pantaloni de dama sa tina cont si de culoarea acestora. De exemplu, femeile care nu stiu spre ce culoare sa isi indrepte atentia, ar fi indicat sa opteze pentru cei de culoare neagra, care se potrivesc de minune in mai multe situatii.

Conteaza foarte mult si ceea ce poarta alaturi de pantaloni pentru a avea o tinuta perfecta, asa ca trebuie sa tina cont si de acest aspect femeile atunci cand isi aleg pantalonii.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…