Sfaturi pentru machiaj atunci cand folositi concealer

Sfaturi pentru machiaj atunci cand folositi concealer

0 Shares
0
0
0

Femeile din zilele noastre se machiaza atat atunci cand trebuie sa participe la un eveniment important precum o nunta sau un botez, cat si in viata de zi cu zi, atunci cand merg la servici, la cumparaturi sau pur si simplu cand ies la plimbare.

Exista in clipa de fata foarte multe produse pentru machiaj si foarte multe branduri renumite pe piata, insa spre produse machiaj Boys’n Berries isi indreapta atentia cele mai multe dintre femei.

Atunci cand isi indreapta atentia spre produse machiaj Boys’ Berries, doamnele si domnisoarele isi aleg concealere, iar in continuare vom discuta putin despre acest produs. Concealerul este folosit pentru a acoperi imperfectiunile si zonele intunecate si pentru a face pielea fetei sa arate frumos. Acest produs cosmetic are capacitatea de a reduce semnele de imbatranire.

Cele mai bune sfaturi pentru folosirea concealerului

Femeile au folosit concealer de ceva timp, mai exact de aproape un secol. Ele au invatat destul de putin despre cum si unde sa foloseasca produsul, insa acum exista sfaturi care apar peste tot pe Internet si pe care le-am analizat si am adunat unele dintre cele mai bune sfaturi, pe care le vom prezenta in continuare.

Folositi-va fundatia (fondul de ten) inaintea concealerului!

Nu veti avea nevoie sa folositi foarte mult concealer in cazul in care alegeti sa folositi mai intai fundatia si astfel sa acoperiti imperfectiunile. Facand acest lucru, veti mai avea nevoie de putin concealer apoi, pentru a lucra la retusarea cosmetica.

Triunghiurile sunt cele mai bune pentru ascunderea sub ochi!

In timp ce multe femei doresc sa aplice concealerul in diferite forme sub ochi, este mai bine sa deseneze un triunghi cu capul in jos, sa umple usor si sa amestece zona asta. Acest lucru atrage atentia spre ochi, creand in acelasi timp iluzia ridicata a obrajilor.

Utilizarea in cazul orelor putine de somn:

Modul de a face acest lucru este de a utiliza un concealer putin mai usor in ton decat pielea, care va ascunde cearcanele.

Folositi degetul inelar pentru amestecare sub ochi!

Puteti utiliza orice deget pentru a se amesteca concealerul in piele, dar cea mai buna si adecvata presiune provine de la utilizarea degetului inelar sub ochi, fara a trage produsul pe pielea delicata. Puteti opta de exemplu pentru nuante precum piersic, portocaliu sau roz pentru a anula albastru si violet.

Intensificarea claviculei

Daca doriti sa obtineti o decolorare sexy, mai ales atunci cand va duceti la petrecere noaptea, puteti juca structura claviculei cu o abordare similara cu conturul concealer al caracteristicilor faciale , utilizand o singura piesa care are doua nuante mai intunecata si una care are doua nuante mai usoare.

Sfaturi utile cand folositi si alte produse de machiaj de la Boys’ n Berries:

  • Pentru a va face viata mai usoara si pentru a preveni disparitia fardului de ochi, utilizati agentul de dedesubt pentru a lumina lucrurile si pentru a pastra pulberea in pozitie.
  • Pentru a ascunde imperfectiunile de pe dermatograf si pentru a adauga claritate ochiului pisicii , utilizati o perie unghiulara inmuiata in concealer.
  • Pentru a aplica rujul si pentru a impiedica sangerarea culorii, utilizati agentul de ingrosare pentru a alinia buzele sau a le acoperi complet sub pigment.
  • Pentru a crea iluzia buzelor stralucitoare , umpleti centrul buzelor cu un concealer, amestecati-l si adaugati niste luciu de buze nud.
0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…