Sfaturi pentru momentul in care vrei sa inchiriezi un apartament

Sfaturi pentru momentul in care vrei sa inchiriezi un apartament

0 Shares
0
0
0

Sfaturi pentru momentul in care vrei sa inchiriezi un apartamentDaca vrei sa inchiriezi un apartament ai de urmat o serie de pasi foarte simpli care te vor ajuta mult in acest demers. Cu ajutorul profesionistilor din domeniu de la Bucharest apartments  am facut o lista cu ceea ce ar fi bine sa faci inainte de a inchiria un apartament si inainte de a semna contractul final.

Poate parea simplu sa inchiriezi autunci cand nu ai mai facut asta niciodata insa in momentul in care vei incepe sa cauti si sa discuti cu oamenii sau agentiile si firmele de inchirieri vei descoperi ca lucruriel nu sunt chiar atat de usoare si de simple cum ti-ar placea sa le vezi.

In primul rand ar trebui sa stii de la bun inceput bugetul disponibil si zona unde vrei sa stai. Nu lua in calcul doar perioade de cateva luni ci gandeste-te la perioade lungi de timp. Suntem convinsi ca nu iti doresti sa te muti foarte des. Ulterior va trebui sa alegi si zona in care vrei sa locuiesti. Gandeste-te in primul rand la linistea ta sau la aglomeratia din zona atunci cand ai masina dar si la toate mijloacele de transport in comun pe care va trebui sa le folosesti in fiecare zi.

Alegerea unui apartament pe care vrei sa il inchiriezi se poate face si pe cont propriu atunci cand ai timpul necesar si rabdarea necesara dar si apeland la agentii imobiliare. In momentul in care optezi pentru varianta doi este recomandat sa apelezi la agentii care sunt deja cunoscute in acest domeniu cum este si cea din linkul anterior mentionat.

In prezent o sursa foarte buna de informatii si anunturi este pe internet. In general agentiile imobiliare acreditate iti ofera cele mai bune conditii pentru a inchiria un apartament la care se va adauga si personalul foarte bine pregatit dar si o baza mare a ofertelor de pe poata. Un agent cu experienta stie sa incadreze toate ofertele pe care le face in zona de interes si te va ajuta sa obtii un plus in ceea ce priveste siguranta tranzactiei pe care o faci deoarece se vor respecta toate prevederile legalte.

Alege sa lcurezi cu o agentie si vezi un numar cat mai mare de apartamente

Daca ai ales sa lucrezi cu o anumita agentie imobiliara urmatorul pas este sa vezi apartamentul. Pentru acest scop, la fata locului trebuie sa semnezi contractul de vizionare care sa iti asigure asistenta si consultanta.

In contract va trebui sa ai adresa proprietatii pe care ai vazut-o si valoarea comisionului pentur cazul in care se incheie tranzactia intre tine si proprietar in functie de propunerea agentului imobiliar dar si toate metodele de plata. Cele mai bune contracte sunt standard si agentii imobiliari doar completeaza pe loc adresele pe care le viziteaza si comisioanele in asa fel incat viitorul chirias va trebui sa se asigure ca toate datele sunt trecute pe hartia semnata.

Stabileste de la bun inceput garantia si ai grija sa semnezi un proces verbal pentru predare primire.

0 Shares
You May Also Like