Sfaturi si trucuri seo pe care le poti urma

0 Shares
0
0
0

Optimizarea seo este o munca provocatoare, care in limba romana inseamna optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare, iar atunci cand discutam despre motoarele de cautare, trebuie sa recunoastem faptul ca Google este cel mai renumit motor de cautare.

Acest lucru inseamna ca, rolul optimizarii seo este acela de a ajuta un site sa aiba o pozitionare cat mai buna in pagina cu rezultate oferita de catre acest motor de cautare.

Daca vei cauta pe Google expresia optimizare seo, cu siguranta vei gasi o multime de companii care iti pot oferii astfel de servicii, insa in continuare vei vedea cum poti sa faci optimizare seo singur, ce trucuri seo si ce strategii trebuie sa urmaresti, si vei vedea cateva detalii care te pot ajuta foarte mult.

Ei bine, atunci cand vrei sa faci de unul singur optimizare seo, ai putea ca mai intai de toate sa folosesti keyword planner, iar motivul este unul foarte simplu, si anume ca la inceput trebuie sa stii exact ce urmaresti, pe ce expresii te axezi ca sa ai o pozitie buna in clasamentul Google. Va trebui sa te axezi pe expresii cautate de oameni.

Deci, ideea este simpla, pentru ca trebuie sa stabilesti expresiile pe care le doresti, si apoi sa verifici in acest instrument ce volum de interogari se gasesc pe acele expresii.

Un alt truc pe care ar trebui sa il cunosti, ar fi acela de a instala un instrument care sa te ajute in optimizarea seo.

Urmatorul pas pe care va trebui sa il urmezi, ar fi acela de a – ti optimiza cat mai bine titlurile articolelor, iar odata ce stabilesti cuvintele cheie pe care le contine articolul, va trebui ca un cuvant cheie sa fie plasat si in titlul articolului tau.

Un alt truc important de care trebuie sa tii cont, este reprezentat de optimizarea link-urilor, dupa care va trebui sa te ocupi de optimizarea metadescrierilor.

Optimizarea introducerii si a continutului reprezinta iarasi o munca interesanta pe care o ai de facut, la fel ca si optimizarea titlurilor si a subtitlurilor, conteaza deasemenea foarte mult ca imaginile din continut sa fie optimizate, si sa fie relevante pentru expresia sau cuvantul cheie ales.

Va trebui sa te ocupi si de inserarea linkurilor interne si a linkurilor externe in articol, dupa care va trebui sa te preocupe adaugarea tagurilor si a categoriilor.

Asadar, daca stam sa ne gandim putin, acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante trucuri seo, care te vor ajuta sa faci o munca de cea mai buna calitate.

Trebuie sa stii insa faptul ca a face optimizare seo nu este chiar atat de usor precum aparent pare, iar pentru asta, chiar daca ajungi sa cunosti mai multe trucuri seo, cel mai bine ar fi sa ceri sfatul unui consultant optimizare seo, sau sa discuti cu un specialist seo.

Atat consultantul cat si specialistul seo iti vor putea fi de mare ajutor, si te vor putea ajuta sa intelegi tot ce trebuie despre optimizarea seo.

0 Shares
You May Also Like