Shantilake alegerea perfecta?

Shantilake alegerea perfecta?

0 Shares
0
0
0

In nordul sectorului 1 al capitalei este in dezvoltare Complexul Rezidential Sisesti. Acesta reprezinta unul din marile proiecte rezidentiale din nordul Bucurestiului.

Shantilake.ro este un proiect ambitios, care transpune in realitate elementele definitorii ale companiei si anume, calitate, comunitate, implicare, transparenta si totodata seriozitate.

Ce ne ofera practic Shantilake? Oferta dezvoltatorului este una extrem de atractiva din foarte multe de vedere. In primul rand, apartamentele sunt construite intr-o locatie de lux a capitalei.

Ansamblul Shantilake este situat in zona Baneasa – Sisesti, pe malul de nord a lacului Grivita, permitandu-va accesul facil catre multiple puncte de interes. Finisajele apartamentelor sunt de foarte buna calitate, materialele folosite la construirea si finisarea ansamblului sunt alese cu foarte mare grija, pentru a conferi atat calitate cat si confort imobilelor.

Eficienta energetica este de asemenea un punct forte al ansamblului rezidential. Costurile sunt reduse, atat pentru sistemul energetic, cat si pentru sistemul termic prin o foarte buna proiectare a ansamblului. In zona exista o infrastructura moderna bazata pe mijloace de transport in comun. La cateva minute de mers veti gasi statii RATB si totodata statii de metrou, pe linia M4.

Complexul este format din apartamente cu 2 si 3 camere care asigura tot confortul de care care nevoie locatarul. Aceste apartamente sunt dotate cu amenajari interioare deosebite, camere spatioase, cu ferestre largi, balcoane si terase cu suprafete generoase.

Apartamentele sunt planificate pentru ca fiecare locatar sa se simta comod, intr-un cuvant acestea sunt pregatite pentru toate gusturile. Pentru ca isi respecta intotdeauna clientii, dezvoltatorul ansamblului Shanti Lake pune la dispozitia dumneavoastra absolut orice detaliu care sa ateste calitatea extrem de ridicata a lucrarilor.

Puteti oricand sa verificati si stadiul acestora urmarind pe site sectiunea dedicata care de obicei se actualizeaza periodic cu imagini de pe santier sau puteti sa vizitati Shantilake si sa discutati personal cu echipa de ingineri si arhitecti ai proiectului despre absolut orice detaliu legat de constructiile realizate.

Legat strict de partea tehnica trebuie sa stiti ca peretii apartamentelor sunt din caramida Porotherm, avand finisaj Caparol. Fatada este termosistem 10 cm, plasa fibra, tencuieli decorative, acrilice. Balustradele sunt din inox si partial inox+sticla. Peretii interiori sunt din caramida porotherm, iar tencuielile mecanizate Apla alb, glet Apla.

Zugravelile interioare sunt lavabile caparol alb. Geamurile sunt de tip profil salamander cu 5 camere. Geamul este deasemenea tripan low-e, four season. Pardoseala este din parchet de 12 mm, Germania. Referitor la sistemul termic, putem spune centralele sunt de tip Buderus, iar incalzirea se realizeaza prin pardoseala. Finisajele la bai si bucatarii sunt din gresie si faianta (Gardena orchidea). Obiectele sanitare sunt de provenienta din Italia, iar bateriile sunt ceramice si sunt de provenienta Portugalia.

Spatiile comune ale complexului sunt realizate din granit. Usile de exterior ale apartamentelor sunt blindate si de provenienta Italia. Usile de interior sunt de tip HDF. Toate acestea sunt dotari speciale ofera locatarilor senzatia ca locuiesc intr-un hotel de lux, in care confortul este un cuvant de ordine. Cei care se vor muta in acest complex rezidential vor fi extrem de multumiti, atat datorita dotarilor, a locatiei, dar si a preturilor atractive.

0 Shares
You May Also Like
Tipuri de bumbac

Tipuri de bumbac

Doamnele si domnisoarele care se afla in cautarea unei lenjerii de pat confectionate din diverse tipuri de bumbac,…
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…