Solicita online serviciul de curierat cu livrare in aceeasi zi!

0 Shares
0
0
0

Te poti bucura rapid de coletul tau in maxim 2 ore de la plasarea comenzii, prin Zoom Curier! Compania ofera servicii de curierat rapid pentru persoanele fizice, cat si pentru afaceri. Fie ca oferi anumite produse, fie ca ai nevoie de ele sa le cumperi, ori vrei doar sa trimiti un cadou, prin acest serviciu ai acces la oricare dintre ele. Solciita online serviciul de curierat cu livrare in aceeasi zi!

Zoom Curier vine cu o solutie perfecta atat pentru mediul business, cat si pentru persoanele fizice. In Bacau este deja disponibil serviciul de curierat de acest tip, care asigura sosirea coletului in mai putin de doua ore. Ai nevoie de un curier local livrare rapida care sa iti aduca un produs necesar in aceeasi zi? Descarca aplicatia, plaseaza comanda, urmareste coletul si in maxim 2 ore vei beneficia de el!

Ai la dispozitie mai multe metode de plata, atat cash, cat si cu cardul, iar tu poti fi in postura destinatarului sau a expeditorului. Spre exemplu, poti trimite un plic in cealalta parte a orasului sau poti primi produsul necesar dintr-o alta locatie. Nu ai avut timp sa cumperi un produs si nu ajungi astazi la el? Plaseaza comanda pe aplicatie si il vei primi in cel mai scurt timp!

Care sunt avantajele serviciului de curierat rapid?

La Zoom Curier ai parte de livrare rapida la cerere, instant sau programat. Acest lucru inseamna ca poti anunta din timp coletul ce urmeaza sa fie livrat sau poti descarca aplicatia si imediat sa plasezi comanda. Un alt avantaj este faptul ca beneficiezi de urmarirea coletului in timp real. Ai ocazia de a urmari pachetul din momentul in care a fost coletat si pana cand este livrat, avand de asemenea, un timp aproximativ de livrare.

In ceea ce priveste aplicatia, aceasta are o interfata usor de utilizat, permitandu-ti sa gestionezi livrarile facil printr-o experiebta plcauta. Livrarile pot fi automatizate prin integrarea API a sistemului tau de management al transportului prin aceasta platforma. Pentru orice nelamurire sau intrebare suplimentara ai la dispozitie suportul in timp real.

Zoom Curier ofera si o flota profesionala, cu diferite mijloace de transport. In functie de ceea ce vrei sa trimiti, ai parte de la simplele biciclete, pana la masini, dube si camioane.

Trimite coletul din Anglia in Romania sau retur!

Aceasta firma de curierat nu activeaza doar pe teritoriul tarii noastre, ci iti ofera posibilitatea de a trimite pachete din Anglia in Romania si retur. Astfel, daca ai pe cineva in afara tarii, ii poti trimite oricand un colet.

Pachetele ajung in siguranta la destinatie si vor fi manevrate cu grija de catre curierii de la Zoom Curier. Poti trimite orice, atat timp cat respecta legislatia in vigoare. Site-ul iti prezinta toate detaliile cu privire la ceea ce poti trimite si cum se face transportul, alaturi de informatii despre preturi. Aici gasesti cele mai mici preturi pentru livrarea coletelor tale!

0 Shares
You May Also Like