Solutii de web hosting

Solutii de web hosting

0 Shares
0
0
0

In situatia in care te tenteaza ideea de a-ti crea un blog personal, cu siguranta trebuie sa te gandesti mai intai de toate la ceea ce vrei sa scrii pe blogul respectiv.

In functie de tipul blogului va trebui sa iti alegi si un nume de domeniu pentru blog, iar acest nume trebuie sa fie unul relevant pentru continutul blogului, trebuie sa fie scurt si cel mai important, usor de memorat.

Ei bine, asta nu este totul, pentru ca pe langa alegerea unui nume de domeniu va trebui sa iti indrepti atentia si catre o companie care ofera gazduire web, pentru a-ti alege cel mai bun pachet de web hosting pentru blogul tau.

Poti sa vezi aici cele mai bune solutii pentru gazduirea blogului tau, iar in continuare vom discuta despre tipurile de gazduire web spre care ai putea sa iti indrepti atentia.

De exemplu, vei putea sa iti indrepti atentia spre un pachet de gazduire partajata, sau spre hosting share cum mai este denumita aceasta gazduire. In aceasta situatie, blogul tau va fi gazduit de catre un server care in acelasi timp mai gazduieste o multime de alte bloguri sau site-uri.

Acesta este fara discutie cel mai ieftin pachet de web hosting, insa cu siguranta este si cel mai recomandat pentru un simplu blog personal. Tocmai din acest motiv, cei care detin un simplu blog personal opteaza pentru gazduirea partajata.

In conditiile in care blogul pe care il creezi are inca de la inceput un trafic foarte mare, atunci cu siguranta nu vei ramane foarte mult timp la pachetul de gazduire partajata, ci te vei muta la un alt tip de gazduire.

Mai mult ca sigur daca resursele unui pachet de share hosting nu iti vor fi suficiente, te vei orienta spre un hosting prin VPS (Virtual Private Server). Un astfel de server se bazeaza pe tehnologii de virtualizare, iar din punct de vedere economic reprezinta o solutie de mijloc intre hosting shared si server dedicat.

Un asemenea web hosting inseamna sa ai spatiu pe un server privat, iar resursele nu vor mai trebui impartite cu diferiti alti utilizatori sau administratori web. Asta inseamna ca nu te va mai incurca faptul ca altii consuma mai multe resurse decat cele alocate lor, iar blogul tau nu va mai avea de suferit din acest motiv.

Vei putea sa te orientezi deasemenea si spre un server dedicat, sau spre un pachet de gazduire dedicata, insa aici discutam despre cea mai scumpa gazduire web de pe piata. De regula, marile magazine online sau marile corporatii folosesc astfel de web hosting, insa pentru asta ca si tu sa detii un asemenea pachet de web hosting va trebui sa ai cunostinte solide in domeniul programarii, pentru ca aici va trebui sa iti administrezi singur serverul.

Asadar, acestea ar fi cam cele mai importante solutii pe care le poti avea la dispozitie in momentul in care ai de gand sa iti creezi un blog personal si ai de gand sa iti alegi un pachet de web hosting.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…