Steroizi Winstrol

0 Shares
0
0
0

Winstrol si Anavar sunt doua tipuri de steroizi anabolizanti androgenici, care sa gasesc peste tot in lume. Sunt foarte asemanatoare la prima vedere – atat de similare, incat multi culturisti se decid greu daca sa opteze pentru unul sau pentru altul. Pentru a face cea mai buna alegere, vom arata care sunt caracteristicile steroizilor Winstrol.

Steroizi Winstrol (Stanozolol)

Winstrol, cunoscut si ca Stanozolol, este un steroid disponibil atat in forma orala (C-17 metilat, care ii permite efectic sa treaca prin ficat) cat si injectabil. Este un derivat din dihidrotestosteron (DHT) si are un raport anabolic androgenic de 3.

Uneori se tine cont de acest numar si de aceea multi cred ca Windrol poate fi extrem de util pentru constructia masei musculare si ca potentator de putere. Cu toate acestea, desi Winstrol poate construi masa musculara, retineti ca Testosteronul are un rating anabolic de 100!!! Totusi, fiind un derivat DHT, Winstrol va produce multe calitati androgenice, in ciuda faptului ca are un rating scazut.

Prima trasatura si probabil cea mai subevaluata este capacitatea sa de a creste performanta. Avand in vedere ca se refera in primul rand la un steroid de eliminare, aceasta caracteristica este adesea trecuta cu vedere.

O alta calitate excelenta a luni “Winny”, pe care multi o trec cu vedere, este capaciattea de a scadea nivelurile de hormon SHBG (Sex Hormone Binding Globulin). Practic, aceasta inseamna ca o cantitate mai mica de testosteron se leaga de SHBG. Astfel ramane disponibila o cantitate mai mare de testosteron care se poate anexa unor receptori cum ar fi receptorii androgenici din tesutul muscular.

Efecte secundare – steroizi Winstrol

Cei mai mult steroizi sunt supresivi, iar Winstrol nu face exceptie. Chiar daca este un derivat DHT si din punct de vedere tehnic nu se poate transforma in estrogen, stanazolul va suprima intr-o oarecare masuar nivelurile naturale de testosteron.

Exista un alt efect secundar pe care Winstrol il are, asemenea celor mai multi steroizi orali. Fiind un steroid anabolic 17 alpha-alkylated (17aa), el este toxic pentru ficat. Este important sa retineti ca Winstrol este disponibil si sub forma injectabila, avand in continuare aceleasi efecte secundare ca si cele orale. Poate ca nu in aceeasi masura, dar efectele secundare pot fi destul de serioase.

In plus, Winstrol poate avea un impact negativ asupra tensiunii arteriale, a colesterolului. Dar acesta este un efect negativ comun steroizilor orali. Winstrol si toti steroizii derivati de DHT pot avea un impact major asupra subtierii parului – efectul variaza de la un utilizator la altul.

Utilizare steroizi Winstrol

Stanozolul este cu siguranta un steroid favorit pentru cei care doresc sa slabeasca si sa aiba un corp bine scultat si stralucitor. Desi poate fi folosit in continuare in cicluri de bulking, efectele lui winstrol nu vor fi la fel de eficiente in ceea ce priveste constructia masei musculare.

Cea mai obisnuita modalitate de a utiliza stanozolul este sfarsitul unui ciclu de cutting, pentru a elimina castigurile si/sau ca steroid pre-concurs. De fapt, efectul de sculptare si intarire musculara a lui Winstrol este perfect pentru cei care intra in competitiile de culturism.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…