Tabla faltuita – o varianta moderna de invelire a acoperisului

0 Shares
0
0
0

Dublul rol al acoperișului, funcțional și estetic, face ca alegerea tipului de învelitoare să necesite o documentare mai amănunțită atunci când vine vorba despre noul acoperiș al casei noastre.

Găsirea materialului potrivit devine astfel un proces complex, ce presupune analizarea tuturor produselor de acest gen disponibile pe piață, în vederea găsirii acelui tip ce se ridică la nivelul așteptărilor celui care dorește să construiască sau să renoveze o clădire.

Tabla fălțuită – ideală pentru orice tip de clădire

Fie că este vorba de o casă tradițională sau de una modernă, tabla fălțuită va fi una dintre cele mai bune alegeri când vine vorba de aspectul acoperișului unei case. Aceasta este realizată din oțel vopsit și este ușor de integrat în aspectul general al arhitecturii, completând armonios orice stil ales.

Această tablă de acoperiș utilizează o tehnică unică, ce permite atât arhitecților cât și tinichigiilor să își pună în valoare creativitatea și aptitudinile. Astfel, rezultatele ce se pot obține utilizând acest tip de învelitoare pot fi unice și pot oferi personalitate întregii case.

Standarde înalte privind calitatea

Atunci când se dorește achiziționarea unor produse de calitate superioară este important să se ia în calcul și producătorul, respectiv distribuitorul acestora.

RoofArt este o companie ce pune la dispoziție clienților soluții complete pentru acoperișuri, de la țiglă metalică și tablă fălțuită, până la accesoriile ce vor contribui la crearea unui tot uniform și plăcut din punct de vedere estetic.

Tabla fălțuită de la RoofArt este un produs unic, destinat în special utilizării în cazul acoperișurilor cu pante lungi. Aceasta:

  • Este realizată din oțel nordic, ceea ce îi oferă o rezistență deosebită chiar și în condițiile climatice cele mai aprige;
  • Se poate monta pe acoperișuri cu pantă minimă de 5 grade ceea ce face acest tip de învelitoare o variantă cu aplicabilitate extinsă;
  • Are temperatura minimă de profilare de până la minus 15 grade;
  • Este eco-friendly, acoperirea GreenCoat PLX Pro BT utilizată la vopsire făcând produsul să fie extrem de prietenos cu mediul înconjurător;
  • Constituie o soluție inovatoare, caracterul său versatil fiind perfect pentru toate stilurile arhitecturale;
  • Evidențiază restul elementelor clădirii, scoțând în evidență unicitatea arhitecturii acestora;
  • Nu necesită cheltuieli legate de mentenanță, ajutând proprietarul să facă economie atât de bani, cât și de timp;
  • Este însoțită de garanții extinse ale performanțelor și finisajelor, oțelul SSAB fiind unul dintre cele mai rezistente materiale pentru acoperișuri.

Montajul tablei fălțuite – simplu și rapid, fără costuri ulterioare

Datorită materiei prime de înaltă calitate din care este creată, tabla fălțuită pusă la dispoziție de RoofArt are o rezistență superioară altor materiale utilizate pentru acoperișuri și se bucură de o garanție anticoroziune de 30 de ani. De asemenea, ea dispune și de o garanție de 15 ani pentru menținerea culorii oțelului vopsit, iar montajul se realizează foarte ușor.

Pentru a reduce semnificativ costurile și riscul de apariție a problemelor tehnice și estetice, RoofArt recomandă ca toate produsele necesare pentru învelirea unei case să fie achiziționate de la același producător.

În cazul în care în întreg procesul sunt implicate mai multe părți, pot apărea probleme de ordin estetic și funcțional, mai ales atunci când are loc montajul. Cele mai frecvente astfel de probleme sunt îmbinarea greșită a elementelor și obținerea unui rezultat estetic nesatisfăcător datorat diferențelor de nuanță alese.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…