Tipuri de extensii pentru par

Tipuri de extensii pentru par

0 Shares
0
0
0

Femeile tin foarte mult la parul lor, asa ca vor urma tot felul de tratamente de ingrijire a parului, si vor utiliza cele mai bune sampoane pentru par, astfel incat sa se poata lauda cu o podoaba capilara de invidiat.

Ei bine, sunt insa si doamne si domnisoare care nu se pot mandri cu un par lung si superb, asa ca vor cauta cele mai eficiente solutii pentru ca sa poata sa se mandreasca si ele cu o podoaba capilara de invidiat.

Cea mai buna solutie pentru aceste femei, o reprezinta acele extensii par natural, care pot sa fie atasate cu mare usurinta, fie prin lipire, fie prin utilizarea clipsurilor, sau de ce nu, chiar si prin innodare.

Cele mai cunoscute extensii de pe piata, sunt cele cu silicon, cu bondule de leratina, iar aceste extensii pentru par, pot sa fie gasite sub forma unor suvite individuale care se pot aplica pe suvitele parului tau.

Aplicarea acestor extensii se poare realiza prin topirea bondulei de keratina, prin intermediul unui aparat special, care are rolul de a modela keratin ape suvita de par. Daca ai de gand sa optezi pentru un look mai natural, atunci ar cam trebui sa folosesti aproximativ 75 de bucati de extensii, iar acestea pot rezista pana la 6 luni.

O alta categorie de extensii spre care poti sa iti indrepti atentia, cuprinde extensiile micro ring, care sunt asemanatoare cu cele cu bondule de keratina, insa care se prind prin intermediul unui inel metalic de mici dimensiuni.

Aceste suvite au o alta modalitate de aplicare, pentru ca o suvita se va aplica la cald iar una la rece, prin intermediul unui cleste special, iar ca si rezistenta, putem discuta despre 2 – 3 luni.

Din categoria celor mai renumite extensii pentru par, fac parte si extensiile cusute, care se gasesc pe trese, sau mai pe intelesul tuturor, ele sunt cusute pe o banda, si se gasesc ambalate in functie de lungimea si densitatea dorita.

Aceste extensii se pot aplica prin intermediul unui ac, si se prind de o impletitura a parului, realizata cat mai strans pe scalp. De cele mai multe ori, pentru o singura aplicare, este nevoie doar de un pachet de extensii, iar ca si rezistenta, putem discuta de o perioada de doua – trei luni de zile, dupa care vor trebui sa fie indepartate.

Un alt tip de extensii care se pare ca este foarte indragit, este cel al extensiilor double hair, care reprezinta o combinatie intre extensiile mentionate mai sus.

Aceste extensii se pot gasi pe trese care au aproximativ 10 cm latine, si lungimea de 40 sau de 60 cm. Ca si modalitate de aplicare, aceste extensii se pot apica atat cu bondule de keratina, cat si cu micro rings, si ar cam trebui sa fie indepartate dupa aproximativ doua – trei luni de zile.

Ca si pret, aceste extensii sunt mai scumpe, insa ele au si o garantie ridicata, asa ca iti poti alege oricand cu incredere extensiile de tipul double hair.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…