Toate serviciile funerare intr-un singur loc, 24 de ore din 24

0 Shares
0
0
0

O inmormantare vine la pachet cu o serie intreaga de probleme despre care, daca nu te documentezi putin in prealabil, chiar nu ai de unde sa le cunosti. Din acest motiv, de parca nu ar fi de ajuns ca o persoana draga a disparut de langa noi, ne trezim si cu o gramada de cheltuieli si de situatii stresante, pe care nici macar nu le anticipam.

Din fericire, exista insa companii specializate in pompe funebre, care preiau toata aceasta povara de pe umerii tai, facand astfel conducerea persoanei dragi pe ultimul drum sa para mai usoara. Sa vedem insa care ar fi problemele pe care le ai de rezolvat in cazul unei inmormantari si cum ar putea companii precum Adysim sa vina in sprijinul tau.

Pasi birocratici de luat in calcul

Constatarea decesului si scoaterea din spital sunt primele formalitati pe care apartinatorii defunctului trebuie sa le ia in calcul atunci cand isi asuma o astfel de responsabilitate. Din acest punct de vedere, desi aparent acestea sunt simple formalitati, trebuie sa te inarmezi cu timp si rabdare pentru a putea trece peste toate aceste obstacole.

Iar experienta spitalelor romanesti nu este una prea placuta pentru nimeni. Ore intregi petrecute la morga si pe la cabinetele medicilor pentru eliberarea actelor constatatoare ale decesului, plus formalitatile pentru scoaterea persoanei decedate din spital, toate acestea pot fi rezolvate prin apelarea la companiile de servicii funerare.

Avand in vedere experienta acestora, precum si drumurile dese facute la spitalelel de profil, o astfel de companie poate rezolva formalitatile de acest gen in locul tau, bineinteles, cu imputernicirile de rigoare.

Pachete funerare pentru orice buzunar

Dupa finalizarea pasilor birocratici, raman de acoperit celelalte cheltuieli legate de inhumarea propriu zisa a persoanei. Transportul de la morga spitalului la domiciliu sau direct la capela cimitirului poate fi asigurat cu masini funerare special pregatite pentru asa ceva.

De asemenea, companiile specializate iti pun la dispozitie si serviciile conexe, obligatorii in astfel de situatii. Astfel, trebuie sa stii ca o persoana decedata trebuie spalata si imbalsamata, iar apoi imbracata.

Daca aveti tinuta potrivita pentru inmormantare, este foarte bine. In caz contrar insa, puteti achizitiona direct toaleta pentru inmormantare, alaturi de sicriu si celelalte produse necesare inhumarii. Sicriele pot fi confectionate din lemn sau din metal, iar preturile difera in functie de pachetul ales.

Incepand de la masuri si material, toate acestea pot fi discutate direct cu specialistii in pompe funebre, in functie de bugetul disponibil. In plus, se poate plati direct cu ajutorul de inmormantare oferit de primarii, bani pe care tot companiile de pompe funebre vor putea sa ii recupereze, alaturi de dumneavoastra.

0 Shares
You May Also Like