Top 3 domenii in care sunt recomandati muncitorii nepalezi

Top 3 domenii in care sunt recomandati muncitorii nepalezi

0 Shares
0
0
0

Orice afacere, indiferent de domeniu, implica timp, rabdare si investitii constante. Pe langa toate acestea, si forta de munca reprezinta un aspect extrem de important in dezvoltarea unui business, deoarece influenteaza in mod direct cresterea productivitatii. Companiile din Romania se confrunta din ce in ce mai frecvent cu o criza de personal, mai ales in domenii precum retail, constructii sau HoReCa. Pentru a suplini acest deficit, multi antreprenori au gasit o solutie salvatoare, si anume aceea de a angaja personal asiatic. Un bun exemplu sunt muncitorii nepalezi, care sunt extrem de cautati, dovedindu-si seriozitatea in foarte multe domenii de activitate. 

Iata care sunt principalele sectoare in care muncitorii din Nepal sunt recomandati 

Foarte multe companii din Romania apeleaza la personalul din Nepal atunci cand se confrunta cu lipsa fortei de munca autohtone. Nepalezii se remarca prin calitatile morale pe care le au, prin stabilitate si dedicare si prin capacitatea de a invata repede si de a se adapta usor la diverse sarcini. De aceea, recrutarea muncitorilor din Nepal a devenit o optiune salvatoare pentru orice antreprenor care isi doreste sa angajeze persoane serioase si gata de munca. Work-finder.eu te poate ajuta sa gasesti angajatii de care ai nevoie pentru afacerea ta. Cele mai potrivite domenii pentru lucratorii nepalezi sunt urmatoarele:

Agricultura 

Pentru ca economia Nepalului se bazeaza in mare parte pe agricultura, oamenii din aceasta tara sunt obisnuiti cu munca in aer liber si sunt adaptati acestor tipuri de activitati. Nepalezii pot ajuta la strangerea recoltelor, dar se descurca la fel de bine si in zootehnie, la cresterea si ingrijirea animalelor. Sunt harnici si dau dovada de foarte multa seriozitate, lucru extrem de important pentru fermieri si agricultori, care au nevoie de personal responsabil, care sa-si duca sarcinile la bun sfarsit. 

Reciclare / Colectare deșeuri 

Muncitorii nepalezi sunt potriviti si pentru munca in domeniul colectării de deseuri si reciclare, avand rezistenta fizica necesara pentru a face fata chiar si celor mai dificile sarcini. Printre calitatile care ii recomanda in acest domeniu se numara si meticulozitatea, spiritul de echipa si anduranta. Daca ai o afacere in acest domeniu, poti recruta muncitori nepalezi necalificati sau calificati, in functie de nevoile pe care le ai. 

HoReCa 

Si in domeniul HoReCa, recrutarea muncitorilor din Nepal devine o solutie foarte buna pentru firmele romanesti. In plus, nepalezii care lucreaza in Romania si-au dovedit deja seriozitatea si capacitatea de a-si duce la bun sfarsit sarcinile zilnice. Un alt motiv pentru care lucratorii din Nepal sunt apreciati in acest domeniu este faptul ca stiu sa interactioneze cu oamenii, fiind potriviti pentru posturi de picoli ajutor de bucatar, patiser, ospatari sau chiar barmani. 

Prezenti in foarte multe domenii de activitate din Romania, muncitorii nepalezi sunt printre cei mai cautati datorita calitatilor pe care le au. Acestia cunosc limba engleza destul de bine si, odata ajunsi in tara, incep sa invete si limba romana la un nivel de baza. Asadar, daca vrei sa angajezi personal din Nepal, apeleaza la o companie serioasa de recrutare de muncitori asiatici si beneficiaza de ajutorul de care ai nevoie in afacerea pe care o conduci. 

Sursa foto: pixabay.com

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…