Tot ce trebuie sa stii cand iti duci copilul la casting

Tot ce trebuie sa stii cand iti duci copilul la casting

0 Shares
0
0
0

Se stie faptul ca fiecare parinte isi doreste sa ii ofere copilului sau o viata cat mai frumoasa si lipsita de griji. Acesta este si motivul datorita caruia, multi parinti aleg sa isi inscrie copiii pe https://www.newmediacasting.ro, la diferite castinguri copii.

In cazul in care doriti ca si copilul dvs. sa participe la un casting copii, cu siguranta trebuie sa il inscrieti pe https://www.newmediacasting.ro, insa inainte de toate trebuie sa cunoasteti cateva lucruri foarte importante. Vom vorbi despre acestea in randurile care urmeaza ale acestui articol.

Nu uitati ca reclamele sunt pentru toti copiii!

In cazul in care copilul dvs. este extrovertit si ii place sa fie in centrul atentiei, atunci mai mult ca sigur, sa joace in reclame este o indeletnicire cu adevarat potrivita pentru el. In plus, datorita faptului ca va fi protagonistul unor reclame, va castiga o suma de bani care poate fi destul de mare.

Trebuie sa stiti inca de la inceput faptul ca nu doar copiii care arata ca pictati sunt doriti in reclame. Dimpotriva, in foarte multe cazuri, agentii au nevoie de fete comune ale celor mici, in care sa se regaseasca un numar cat mai mare de copii.

Deci, mai pe scurt, chiar daca prichindelul dvs. este foarte frumos si are ceva aparte, nu inseamna neaparat ca va trece castingul. In plus, conteaza foarte mult si prestatia lui. Un copil ar trebui sa faca trei lucruri atunci cand intra intr-o sala de casting: Ar trebui sa salute tare si clar. Ar trebui sa-si indeplineasca scena. Ar trebui sa-si spuna „multumesc” si „la revedere” si sa iasa din camera.

Toata lumea face greseli in auditii; acest lucru este complet asteptat si natural. Regizorii de casting sunt adesea destul de rabdatori si inteleg ca micii actori ar putea fi destul de nervosi, in special cei care sunt cei care sunt la prima experienta. Desi este in regula ca un copil sa ceara sa inceapa din nou daca gresesc, directorii de casting vor prefera, de regula, sa continue.

Asadar, chiar daca aveti un copil frumos si talentat, nu inseamna neaparat ca trebuie sa ia castingul. Totul depinde doar de el si de prestatia sa.

Atentie la ce semnezi!

In momentul in care semnati contractul in locul celui mic, cu siguranta trebuie sa cititi cu mare atentie ceea ce semnati. Asigurati-va ca reclama sau filmul in care joaca cel mic nu il defaimeaza, dar si ca va purta imbracaminte adecvata varstei sale, si ca va folosi un limbaj adecvat.

Verificati si numarul orelor in care urmeaza sa fie solicitat copilul, inainte de a semna contractul. Numarul orelor este limitat prin lege, in functie de varsta copilului.

Verificati de-asemenea ce este mentionat in legatura cu drepturile de imagine. Asigurati-va ca nu semnati pe perioada nedeterminata, pentru ca s-ar putea ca atunci cand copilul creste, sa nu mai doreasca sa isi asocieze imaginea cu reclama filmata sau cu filmul respectiv. Poate va avea de suferit si va pica anumite interviuri din aceasta cauza.

Nu dati niciodata curs invitatiilor de pe strada!

Nicio agentie de casting care se respecta nu va recruta modelele direct din strada. Aceste agentii au site-uri precum https://www.newmediacasting.ro, unde va puteti inscrie copilul in baza de date. Totul este gratuit, fara obligatii materiale/banesti.

Nu oferiti bani sau alte cadouri

Cu siguranta o agentie de casting care se respecta si care este renumita datorita seriozitatii, nu va va cere taxe pentru sedintele foto ale copilului. Ba chiar mai mult, in cazul in care copilul trece castingul, el trebuie sa primeasca bani.

De-asemenea, o agentie de casting serioasa, in cel mult doua-trei saptamani va va contacta si va va oferi un raspuns clar: copilul a trecut castingul sau a fost respins.

Nu lasati copilul singur la filmare

In calitate de parinte, atunci cand cititi contractul pe care urmeaza sa il semnati, este foarte important sa va asigurati ca unul dintre parinti are voie sa insoteasca copilul la filmari. Este foarte important ca aceasta clauza sa fie mentionata in contract. Asigurati-va de-asemenea ca in contract este mentionat ca daca filmarile nu decurg asa cum s-a stabilit, puteti intrerupe colaborarea. Daca nu este trecuta in contract aceasta clauza, nu semnati contractul.

Nu fortati copilul sa faca ce nu vea

Este posibil ca dvs. sa va doriti foarte mult ca micutul sa filmeze o reclama sau sa apara in emisiuni televizate, etc. Cu siguranta fiecare parinte isi doreste acest lucru, dar daca micutul nu doreste acest lucru, nu il fortati sa faca ceea ce nu isi doreste.

Nu luati personal respingerea

La astfel de castinguri participa sute de copii, iar locurile sunt limitate. Din acest motiv, daca micutul dvs. este respins, nu trebuie sa luati personal respingerea. Este posibil ca pur si simplu pentru acel proiect, sa existe candidati mai buni, asa cum pentru alte proiecte, se poate ca micutul dvs. sa fie prima optiune.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…