autoutilitare iveco daily auto schunn romania

Tu ce faci cu 3€/luna? La Auto Schunn, ai 3 ani intretinere pentru noul tau IVECO Daily

0 Shares
0
0
0

Ce iti poti cumpara cu 3 euro? Poate o cafea buna, sau un meniu de mic dejun sau pranz.

Ori, daca esti antreprenor serios si administrezi o flota de autoutilitare, la Auto Schunn Romania beneficiezi de planul de intretinere S-LIFE, in care te bucuri de 3 ani intretinere gratuita pentru un cost de numai 3 euro pe luna.

Planul de intretinere S-LIFE oferit de Auto Schunn Romania este valabil pana la data de 30 iunie 2021 si se aplica tuturor vehiculelor comerciale IVECO Daily achizitionate din reprezentanta Auto Schunn Sibiu autorizata IVECO.

Practic, daca esti interesat de achizitia unei autoutilitare IVECO Daily in aceasta perioada, te asteptam in centrul autorizat Auto Schunn Sibiu cu aceasta oferta importanta si limitata: Planul de intretinere pentru autoutilitare IVECO Daily S-LIFE 3 ani sau 120.000 km, pentru un cost lunar infim, de numai 3 euro.

De asemenea, trebuie sa stii faptul ca, odata semnat contractul pentru a beneficia de aceasta oferta, toate operatiunile de intretinere se vor realiza la punctul autorizat de service IVECO din incinta centrului Auto Schunn Sibiu.

Ce spui, este o oferta buna pentru tine? Daca da, te invitam sa accesezi pagina de Autoutilitare IVECO Daily de pe noul website Auto Schunn Romania (auto-schunn.ro) si sa-ti alegi vehiculul sau vehiculele comerciale dorit/e.

De ce sa alegi un vehicul comercial IVECO Daily?

Noile modele de autoutilitare IVECO Daily propun o serie de beneficii de neratat. Iata cateva dintre acestea:

Economii de carburant pana la 10%

Noile motoare instalate pe vehiculele comerciale IVECO Daily se remarca prin eficienta ridicata a consumului de combustibil, in principal datorita noii turbine cu geometrie variabila controlata electronic, dar si datorita anvelopelor Class A Super Eco Low Rolling, proiectate in mod special pentru utilitarele IVECO Daily.

De asemenea, noile autoutilitare de la IVECO beneficiaza de sistem Start&Stop instalat in pachetul standard, o functie care, si ea, contribuie semnificativ la eficientizarea consumului de combustibil.

Mai mult, cu noile vehicule comerciale IVECO Daily vei fi in control deplin asupra starii tehnice, datorita noilor functionalitati tehnologice cu care sunt echipate. Printre altele, aceste sisteme iti vor permite:

  • Realizarea interventiilor de software service si actualizari de software de la distanta
  • Tot de la distanta vei putea efectua procedurile de diagnoza
  • Generarea de rapoarte periodice privind performanta masinii si a consumului de combustibil, prin IVECO Smart Report
  • Monitorizarea in timp real a starii tehnice a vehiculului tau IVECO Daily, prin portalul My Daily.

Iar daca, cu toate acestea, esti de parere ca IVECO Daily nu este chiar autoutilitara pe care ti-o doresti, trebuie sa stii ca la Auto Schunn Romania te asteapta un parc auto cuprinzator de vehicule comerciale Mercedes-Benz noi si rulate, ideale pentru nevoile de mobilitate ale afacerii tale.

Acceseaza acum pagina de autoutilitare Mercedes-Benz rulate si consulta stocul de masini rulate.

Auto Schunn Romania este unul dintre cei mai vechi parteneri autorizati Mercedes-Benz din Romania, cu o istorie de 28 de ani la cel mai inalt nivel de performanta pe piata de profil.

In prezent, compania Auto Schunn Romania este prezenta cu centre de vanzari si intretinere pentru autoturisme, autoutilitare si Mercedes-Benz noi si rulate in Arad, Timisoara, Deva, Sibiu si Suceava.

Din anul 2020, Auto Schunn Romania a devenit si partener autorizat IVECO Romania, imbogatindu-si portofoliul de solutii de mobilitate comerciala cu gama de vehicule usoare, medii si grele IVECO Daily, Eurocargo, IVECO S-Way si IVECO X-Way, fiind prezenta cu un centru specializat de vanzari si service de profil in Sibiu.

0 Shares
You May Also Like