Vezi oferta de ambalaje din hartie personalizate pentru firme de catering de la Snick Ambalaje

0 Shares
0
0
0

Având în vedere faptul că astăzi clienții preferă din ce în ce mai mult să comande mâncarea online, atenția celor care dețin un restaurant trebuie să se îndrepte spre ambalaje. Vizitele în incinta restaurantului erau importante căci clienții aveau acces la serviciile unui chelner și luau contact direct cu atmosfera din încăpere. Astăzi, mâncarea le este livrată direct la ușa locuinței sau a biroului iar ei își îndreaptă atenția asupra altor detalii.

Ambalajele de unică folosință trebuie să fie calitative

Ambalajele în care este livrată mâncarea sunt extrem de importante pentru că acestea țin locul tuturor facilităților pe care clienții le găseau în restaurante. Ele trebuie să întrunească câteva specificații pentru ca experiența celor care beneficiază de mâncarea livrată să fie una ireproșabilă.

În primul rând, ambalajele trebuie să fie cât mai rezistente. Dacă clientul a comandat o supă, aceasta trebuie să ajungă la ușa lui în aceleași condiții în care a fost împachetată. Nu trebuie să existe scurgeri sau semne de deteriorare în produsul de ambalare.

În al doilea rând, luând în calcul faptul că poluarea a atins cote alarmante, este mai mult decât necesar să folosim ambalajele biodegradabile. Accesând site-ul snick-ambalaje.com vei descoperi o gamă variată de ambalaje diverse realizate din materiale precum trestie, carton, lemn, hârtie sau palmier.

Un procent semnificativ din cantitatea de deșeuri care a sfârșit în oceane în ultimii ani este reprezentată de ambalaje de unică folosință din plastic. Așadar, o alegere mult mai sustenabilă sunt ambalajele din materiale naturale.

Un mod excelent prin care te poți promova

Am stabilit deja cât de importantă este rezistența ambalajelor în care livrezi mâncarea. Află că acestea pot fi o cale inedită prin care să îți promovezi afacerea. Snick Ambalaje îți oferă serviciul de personalizare a ambalajelor pe care le comanzi.

Se poate spune că sacoșele în care pui caserolele și paharele reprezintă articolele cheie care trebuie neapărat personalizate. La fel sunt și cutiile de pizza. Pe fiecare dintre acestea poți să scrii numele brandului și un motto care să nu fie ușor trecut cu vederea. Datele de contact nu trebuie să lipsească, tocmai pentru ca potențialii clienți care intră în contact cu ambalajul să poată ajunge cu ușurință la tine. În plus, mai poți adăuga o poza reprezentativă.

Ambalajele sunt o reală oportunitate de marketing de care ar trebui să profiți din plin. Snick Ambalaje îți este un partener de nădejde atunci când ești în căutarea unor ambalaje din hartie personalizate pentru firme de catering sau restaurante.

Toate ambalajele de care ai nevoie se află într-un singur loc

O firmă de catering, un restaurant sau chiar un stand de street food necesită un stoc mare de ambalaje. Atunci când ești în căutarea unor caserole bine compartimentate, boluri pentru supă, ambalaje pentru prăjituri, cutii pentru pizza de diferite dimensiuni, recipiente pentru sos, pahare de cu diverse capacități, farfurii, tacâmuri la set ori individuale sau alte articole de acet tip, știi că le găsești la Snick Ambalaje.

Calitatea produselor pe care acest furnizor ți le oferă este una ireproșabilă. Pentru a te convinge, poți comanda în prealabil o sacoșă cu mostre. Le poți testa chiar în restaurantul tău. Cu siguranță te vei întoarce să plasezi o comandă!

Alege să colaborezi cu un furnizor profesionist care îți poate pune la dispoziție diverse ambalaje rezistente. Sick Ambalaje este mereu alături de tine pentru a le oferi clienților tăi o experiență cât mai plăcută!

0 Shares
You May Also Like