Vrei sa inveti copilul sa scape de scutece? Cartea „Why Do We Need a Potty” ii raspunde la toate intrebarile

Vrei sa inveti copilul sa scape de scutece? Cartea „Why Do We Need a Potty” ii raspunde la toate intrebarile.

0 Shares
0
0
0

Copilul tau trebuie sa treaca prin mai multe etape pana cand va putea sa mearga la toaleta. El este prima data in scutece, iar apoi face o tranzitie catre folosirea olitei. Este important modul in care poti sa ii transmiti informatiile necesare pentru a putea sa se simta bine si sa ii fie naturala schimbarea.

Este de ajutor cartea scrisa special pentru copii de varsta copilului tau, „Why Do We Need A Potty?”. Aceasta carte este perfecta pentru copii si ii va atrage astfel incat sa poata invata baza despre momentul lor de crestere.

Poti cumpara cartea de pe Books-Express.ro si te vei bucura de o forma rapida de a o comanda si de usurinta in a o primi acasa la tine. Poti descoperi o multitudine de carti pentru copii pe site, la sectiunile specifice. Iata de ce este bine sa folosesti aceasta carte pentru copilul tau:

  1. Copilul tau poate sa vada ilustratii prietenoase si vesele legate de obiceiurile de a folosi olita

Cartea „Why do we need a potty?” este perfecta pentru copii. Ea este plina de ilustratii frumoase si vesele pentru copiii de varsta la care apare aceasta tranzitie. Desenele sunt bine realizate astfel incat sa explice intreg procesul, iar informatiile scrise raspund la cele mai importante intrebari.

Culorile si aspectul general al cartii sunt estetic placute de fiecare data. Obiceiul de a folosi olita o sa devina usor daca vei oferi aceasta carte copilului tau si daca ii vei arata ce face personajul principal din acea poveste.

  1. Copilul poate sa citeasca si sa vada baza, iar apoi poti sta de vorba cu el si poate sa iti puna intrebari ajutatoare

Cartea este bine structurata din punctul de vedere al informatiilor primite. Copilul poate sa iti puna intrebari ajutatoare dupa ce invata baza din cartea prezentata. Fetita sau baietelul poate sa discute cu tine tot ceea ce vede in ilustratiile din carte, iar tie iti va fi usor sa ii raspunzi la intrebari concrete.

O sa ai un suport pe care il vei folosi de fiecare data cand vine cu o intrebare aditionala.

  1. Cartea este foarte bine scrisa pentru varsta potrivita pentru acest demers

Varsta copilului tau este luata in calcul pentru momentul in care va citi aceasta carte. Astfel, ea este structurata si scrisa astfel incat sa fie usor de terminat pentru un copil mic. Ea este scrisa cu litere putine si mari, cu informatii concise si clare.

  1. Copiii sunt incurajati sa nu grabeasca lucrurile si sa isi acorde timp pentru acest proces

Mesajul pe care il primesc toti copiii este acela legat de rabdarea de a trece prin aceasta tranzitie. Copilul o sa aiba un suport permanent.

  1. Cartea este de folos atat copiilor, cat si parintilor lor, care pot sa vada o forma de a-i invata pe cei mici obiceiurile noi

Parintii si copiii pot folosi aceasta carte drept suport pentru ceea ce urmeaza sa se intample in schimbarea obiceiului legat de scutece.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…