Ce aplicatii poti folosi pentru a te relaxa?

Ce aplicatii poti folosi pentru a te relaxa?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vrei sa te relaxezi, iata o lista cu aplicatii care sa te ajute:

MANGA Plus

Shueisha, una dintre cele mai cunoscute edituri din lumea manga, are in catalog opere precum One Piece, Dragon Ball, My Hero Academy sau Boruto. Partea buna este ca are o aplicatie numita “MANGA Plus”, care ofera 30 de titluri (dintre care unele sunt inca incomplete) complet gratuite, legale si oficiale.

Este finantat prin reclame si, pentru moment, este disponibil doar in limbile engleza si japoneza. Dar, atentie, creatorii sai promit spaniola pentru primele luni ale acestui an. In cazul in care telefonul tau are o problema si se sparge, poti sta linistit si te poti gandi ca gasesti oricand un display iPhone sau de alt brand, pentru inlocuire.

HBO Max

Warner si AT&T s-au tinut in cele din urma de cuvant, iar HBO Max a inlocuit HBO in Spania la sfarsitul lunii octombrie. Noul serviciu de streaming vine cu o noua aplicatie care include mai multe imbunatatiri, mai multe functii, un aspect complet diferit si, bineinteles, un catalog mai larg. Aplicatia poate fi descarcata gratuit, dar abonamentul lunar la acest serviciu costa 8,99 euro (abonamentul anual este de 69,99 euro).

BeReal.

Probabil ca ati auzit de aceasta retea sociala in ultimele saptamani, deoarece castiga popularitate cu pasi repezi. Pe “BeReal.”, fotografiile sunt impartasite si comentate, da, dar functionarea sa este radical diferita de alte platforme, cum ar fi Instagram. In fiecare zi, la o ora aleatorie, trebuie sa faci si sa incarci o fotografie in mai putin de 2 minute. In fiecare zi, cand primiti notificarea, cronologia se reseteaza si incepe din nou.

Widgetshare

Avem aici o aplicatie curioasa care nu numai ca va permite sa creati un nou widget cu fotografiile pe care le doriti, dar si sa adaugati widgetul unui prieten cu imagini selectate de acesta. Daca alegeti aceasta din urma, Widgetshare va va afisa pe telefonul mobil fotografiile pe care prietenul dvs. doreste sa le partajeze cu dvs. Este complet gratuit si aproape ca nu are publicitate.

WeWard

WeWard ne ofera posibilitatea de a schimba pasii pe care ii facem in fiecare zi cu diferite recompense. Tot ce trebuie sa facem este sa dam aplicatiei permisiunea de a ne accesa geolocalizarea si activitatea fizica si putem castiga monede virtuale atunci cand mergem pe jos. Ulterior, este posibil sa schimbi aceste monede pe bani reali (nu te vei imbogati, nici pe departe), sa cumperi cadouri si reduceri cu ele sau sa le donezi unor cauze caritabile.

Prequel

In Prequel gasim aproximativ 130 de filtre, dar ceva mai putin de jumatate dintre ele sunt disponibile gratuit, aproximativ 57. Printre ele, exista unele care se joaca cu tema origami, altele care dau un efect plastic fotografiei, decoratiuni de tip glitter. Odata editate, fotografiile pot fi salvate pe telefonul mobil pentru a le publica nu doar pe Instagram, ci si pe internet.

Microsoft Defender

Antivirusul pentru PC-uri cu Windows este disponibil oficial pentru telefoanele mobile Android si dispozitivele iOS inca din luna iunie, dar numai pentru abonatii Microsoft 365. Microsoft Defender promite sa protejeze telefoanele inteligente impotriva programelor malware si a altor amenintari, cum ar fi phishing-ul. In acest fel, va va imbunatati securitatea si confidentialitatea mobila.

Google Photos PhotoScan

Exista de ceva vreme, dar este inca o optiune foarte recomandata. FotoScan este o aplicatie de scanare Google Photos care va permite sa va scanati fotografiile tiparite folosind camera telefonului. Este rapid, usor si poate corecta distorsiunea si stralucirea.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…