Clinica Dr. Felix – locul unde iti dobandesti inapoi podoaba capilara!

0 Shares
0
0
0

Pierderea parului este un proces complet natural, iar zilnic pierdem undeva la 150 de fire. Pare mult si probabil te intrebi cum sa mai ai par pe cap. Acestea totusi se regenereaza destul de repede, dar depinde de mai multi factori precum stil de viata, alimentatie, material genetic si altele.

Totusi, pentru unii pierderea parului este atat de severa incat ajung la cheile, iar acestia raman cu zone in care parul nu mai vrea sa creasca sau creste extrem de rar. Acest lucru duce la o schimbare radicala nu numai din punct de vedere fizic, ci si psihic.

Pierderea parului, ce e o parte importanta a aspectului oricarei persoane, duce la o stima de sine scazuta, lipsa de incredere in propria persoana, uneori chiar si la depresie severa. Oamenii se simt rusinati, se izoleaza tot mai mult, preferand sa-si petreaca timpul acasa decat sa socializeze. Totusi acum exista o solutie inovatoare si anume implantul de par prin tehnica Q-FUE, efectuata in cadrul clinicii Dr. Felix.

Despre tehnica Q-FUE

Spre deosebire de alte tehnici de implant, la care trebuie sa revii constant, acest implant de par este o investitie unica si permanenta si mai putin invaziva decat restul. Alte tipuri de implant sunt facute de tehnicieni, nicidecum de medici ultraspecializati precum cei din cadrul clinicii Dr. Felix.

Acestia extrag fire de par din diverse zone ale scalpului si le implanteaza manual, fir cu fir, cu extrema minutiozitate. Fiecare fir este pozitionat intr-un unghi diferit, pentru ca parul care creste sa aiba un aspect perfect natural, de o densitate maxima. In afara de cunostintele tale, nimeni nu va banui o clipa ca ai recurs la aceasta interventie chirurgicala.

Medicii utilizeaza numai instrumente originale patentate, tehnici si protocoale complexe, atat pre si intra, cat si post operator. Interventia este realizata sub anestezie locala, fara dureri, sangerari sau cicatrici. Pacientul poate reveni la viata sa normala imediat dupa implant. Parul ce va creste dupa o perioada de timp poate fi tuns, stilizat si se pot folosi produse normale, nu trebuie sa respecti anumite conditii.

De asemenea, la aceasta clinica gasesti chiar si serviciile de implant sprancene, barba si mustata. Chiar si acestea pot arata perfect si orice gol poate fi umplut. Anumite leziuni si cicatrici rezultate in urma unor accidente, arsurile sau pur si simplu sprancenele subtiri, sunt printre principalele motive pentru care oamenii vin la Dr. Felix pentru a-si reconstrui sprancenele.

Afla mai multe informatii despre aceste interventii din pagina oficiala www.drfelixhairimplant.ro.

0 Shares
You May Also Like