Doar profesionisti alaturi de tine in transplantul de par!

0 Shares
0
0
0

Daca te-ai gandit la transplantul de par, insa nu stii nimic despre acest domeniu, la Clinica Dr. Felix Hair Implant ai la dispozitie toate informatiile necesare! Descoperi aici doar profesionisti alaturi de tine in transplantul de par, ce te vor indruma catre o recuperare rapida si o schimbare radicala in viata ta. Cu ajutorul acestei interventii vei putea sa iti recapeti increderea in sine, fara durere si fara cicatrici.

In cadrul clinicii ai la dispozitie echipamente de ultima generatie, cat si medici ultraspecializati ce vor fi alaturi de tine in permanenta. Peste 14 ani de experienta recomanda clinica, fiind prima care a introdus si perfectionat in Romania tehnica extractiei si transplantarii manuale a unitatilor foliculare.

La clinica Dr. Felix Hair Implant poti face transplant de par prin tehnica Q-FUE, o tehnica foarte avansata, cea mai putin invaziva si care nu lasa cicatrici. Nu vei avea dureri sau sangerari, iar aspectul va fi unul 100% natural.

Calitatea occidentala se afla cu certitudine in clinica din Romania, fiind membri activi ai FUE Europe. Totul se ridica la cele mai inalte standarde de calitate, de la interventia propriu-zisa, pana la locatie, recuperare si aspect. Medicii sunt ultraspecializati, fapt pentru care clinica are peste 5000 de pacienti multumiti.

Toate etapele necesare implantului de par se realizeaza exclusiv manual. De la simpla consultatie, pana la marcarea zonelor donatoare si primitoare, anestezia, extractia si implantarea grefelor de par prin aceasta metoda se realizeaza minutios, manual, de catre cei mai buni medici. Tehnica Quality FUE este cea mai putin invaziva dintre toate cel existente, cat si cea mai evoluata. Procedura se realizeaza sub anestezia locala a scalpului, iar instrumentele patentate sunt de ultima generatie.

Recuperare imediata pentru fiecare pacient

Fiecare pacient este foarte bine ingrijit, avand in permanenta o echipa specializata alaturi de el imediat dupa interventie. Recuperarea este imediata, fara sa necesite timp indelungat de asteptare. De asemenea, nu vor exista cicatrici, dureri sau sangerari datorita tehnicii Q-FUE. Rezultatul obtinut este unul natural, astfel incat pacientii sa aiba o incredere de sine ridicata. Clinica se preocupa constant de starea pacientului, inca de la intervetie, pana dupa ce paraseste clinica.

Totul se petrece intr-un mediu foarte curat, foarte bine ingrijit si alaturi de o echipa de medici ultraspecializati. Poti face o consultatie gratuita online, pentru a afla detalii despre cum se poate realiza transplantul in cazul tau, cat dureaza interventia si cat te va costa. Toate acestea variaza la fiecare pacient.

Mai multe servicii pentru pacienti

Implantul de par nu este singurul serviciu pe care il poti solicita, ci poti apela si la implantul de sprancene, barba si mustata. Interventiile se pot efectua atat pentru barbati, cat si pentru femei, astfel incat nicio parte sa nu aiba de suferit. De asemenea, se poate solicita si reconstructia capilara in cazul pacientilor cu piele grefata sau post arsura.

Discuta cu specialistii, descopera serviciile de care ai nevoie si lasa-te pe mana celor mai buni medici in transplantul de par!

0 Shares
You May Also Like