Cum sa obtii un ten perfect cu ajutorul liftingului facial

Cum sa obtii un ten perfect cu ajutorul liftingului facial?

0 Shares
0
0
0

Cu trecerea aniilor ne dam seama ca tenul nostru nu mai arata la fel ca inainte, iar acesta este si motivul pentru care multe femei apeleaza la procedura de lifting facial pentru un ten impecabil.

Liftingul facial este o procedura de chirurgie estetica efectuata pentru a da fetei un aspect intinerit. Acesta este un tratament chirurgical al carui scop este de a elimina ridurile si alte semne de imbatranire de pe fata si gat.

Liftingul facial are ca scop urmatoarele:

-Netezirea si eliminearea ridurile care se formeaza in jurul ochilor, intre nas si gura si pe frunte;

-Remodelarea si repozitionarea tesuturilor si a muschilor pentru a contracara caderea si slabirea fetei.

Cand si pentru cine este indicat un lifting facial?

Un lifting facial este indicat pentru eliminarea ridurilor, umplerea zonelor goale si ridicarea pielii in toate acele zone ale fetei care si-au pierdut din volum si tonus din cauza imbatranirii. De obicei, un lifting facial este recomandat persoanelor cu varste cuprinse intre 40 si 70 de ani.

Cu toate acestea, un lifting facial nu poate fi efectuat pentru toata lumea. De fapt, pentru ca operatia sa dea rezultate bune, este necesar ca pielea pacientului sa isi fi pastrat un anumit grad de elasticitate.

Ce este mini-liftingul?

Pentru cei care nu doresc sa se supuna unei proceduri majore de chirurgie estetica, cum ar fi un lifting facial, este posibil un mini-lifting.

Mini-liftingul este, de fapt, o operatie mai putin invaziva decat liftingul facial propriu zis. Acest lucru se datoreaza faptului ca scopul mini-liftingului este doar de a intari si repozitiona tesutul cutanat care si-a pierdut tonusul, fara a interveni la nivelul tesuturilor mai profunde, asa cum se intampla in cazul unui lifting facial.

In plus, deoarece nu poate actiona in profunzime, trebuie subliniat faptul ca mini-liftingul este recomandat in general pacientilor mai tineri (varsta cuprinsa intre 35 si 55 de ani cel tarziu) care si-au pastrat o buna elasticitate a pielii.

Dupa cat timp se observa rezultatele liftingului facial?

Rezultatele liftingului facial sunt vizibile dupa doua-trei saptamani dupa operatie, cand umflaturile si vanataile au disparut.

Din pacate insa, in ciuda rezultatelor excelente care pot fi obtinute cu un lifting facial, este imposibil sa se opreasca imbatranirea pielii care avanseaza chiar si dupa operatie. Din acest motiv, recurgerea la un lifting secundar nu este neobisnuita. Dimpotriva, in multe cazuri, liftingul facial secundar este absolut necesar pentru a evita un efect nenatural in care unele zone ale fetei par mai putin relaxate decat altele.

Durata rezultatelor unui lifting facial depinde, de asemenea, in mare masura de tipul de procedura efectuata (lifting mai mult sau mai putin extins si mai mult sau mai putin profund) si de obiceiurile de viata ale pacientului. Fumatul, expunerea excesiva si necontrolata la soare si o dieta dezechilibrata sunt, de fapt, factori care afecteaza negativ frumusetea pielii, accelerand imbatranirea fiziologica a acesteia.

In concluzie daca iti doresti un ten mai impecabil, iti sugeram sa apelezi cu incredere la procedura de lifting facial, dar cu toate astea tine cont sa te consulti cu un specialist inainte.

0 Shares
You May Also Like