Este ușor să creezi ținuta celei mici cu ochelari de soare fetițe, disponibili la Little Prints

0 Shares
0
0
0

Chiar dacă toamna este aici cu tot vremea ei mohorâtă, nu trebuie să faci rabat de accesoriile folosite în anotimpul cald. Ba din contră, acestea pot fi piesa de rezistență într-o ținută stylish atât pentru tine, cât și pentru cea mică.

Maleta din material pufos împreună cu un palton frumos realizat pot fi completate de o pereche de ochelari de soare fetite. Ținuta de grădiniță a acesteia este aproape gata. Îi mai aplici și un pupic înainte de plecare și e gata.

Little Prints, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului, este magazinul online ideal de unde poți cumpăra la un preț avantajos hăinuțe și accesorii de calitate pentru cel mic.

Gamă variată de modele și culori

Atât ramele, cât și lentilele ochelarilor din gama Little Prints sunt disponibile într-o multitudine de culori și modele. Design-ul modern pe care aceștia îl prezintă se asortează cu hainele și cu printurile adorate de către micuța ta.

Trebuie să o înveți încă de mică să adopte o garderobă cât mai complexă, potrivită pentru orice ocazie. Pe măsură ce aceasta va crește va știi ce obiecte vestimentare să combină și ce accesoriu se potrivește.

Ochelarii pentru fetițe sunt special concepuți pentru a se potrivi ochișorilor și respectă dimensiunile optime pentru a acoperi câmpul vizual al privirii lor. Lentila are un filtru UV 400, pentru o protecție sigură de razele solare, rare de altfel, ale lunii septembrie.

Alege un set complet și asortați-vă!

De ce să nu profiți de disponibilitatea produselor și să alegi un set de ochelari de soare în același model pentru tine și pentru micuța ta? Pe site-ul celor de la Little Prints poți găsi astfel de seturi ușor de accesorizat. Cu siguranță veți fi admirate și apreciate de către cei cunoscuți.

Legătura dintre o mamă și fetița ei este una specială, de aceea este bine să optezi ori de câte ori ai ocazia pentru a sublinia acest lucru. Cei mici cresc prea repede și uneori nu apreciezi la timp momentele petrecute cu aceștia.

În plus de asta, având o ramă identică cu cea a mamei, micuța ta se va simți privilegiată de a purta aceeași ramă ca și tine. Celor mici le place să fie în centrul atenției, iar cu acești ochelari cu siguranță vor fi.

De asemenea, dacă ești în pană de idei pentru un cadou potrivit adresat prietenei tale, acest set care are în spate deviza mix and match, este ideal. Va fi încântată de el, atât ea cât și micuța acesteia.

Detalii suplimentare

Pentru a vedea toată gama de ochelari Little Prints, accesează littleprints.ro. Acolo găsești atât ochelari de soare, dar și hăinuțe și accesorii. Prețurile și detaliile sunt afișate la fiecare produs în parte pentru ca tu să fii informată de fiecare dată cu tot ce ai nevoie să știi.

De asemenea, Blogul Little Prints îți stă la dispoziție pentru sugestii și sfaturi cu privire la procesul de creștere și dezvoltare al celui mic. Recomandări de produse și cum să le integrezi în rutina acestuia, tot acolo găsești.

0 Shares
You May Also Like