Idei pentru a va decora bradul de Craciun

Idei pentru a va decora bradul de Craciun

0 Shares
0
0
0

Odata cu sosirea Craciunului, vine o iluzie noua si distractiva pentru toti iubitorii de decor: decorarea de Craciun. In fiecare an exista mai multe posibilitati oferite de magazinele mici si supermarketurile mari, atunci cand vine vorba de a face achizitiile noastre si de a crea stilurile noastre de Craciun.

Tendinta actuala spre eclectism in decorare, s-a raspandit in toate fatetele sale si de aceea astazi, vrem sa vedem cu tine, unele dintre tendintele si optiunile de a decora bradul de Craciun si care sunt in plina expansiune in acest an.

Bradul: originile sale dateaza din nordul Europei, unde locuitorii au sarbatorit nasterea zeului soarelui si fertilitatea, impodobind un copac vesnic verde, la date apropiate de Craciunul crestin. Mai tarziu, odata cu evanghelizarea acestor popoare, convertitii au luat ideea de copac, pentru a sarbatori nasterea lui Hristos, dar schimband total sensul.

Stim cu totii bradul traditional de Craciun in care predomina culorile verde, rosu si auriu sau argintiu. Prin urmare, astazi vom vedea si alte tendinte:

  • Dupa cativa ani in trend, copacul alb este inca unul dintre marii protagonisti. O alta optiune foarte actuala este copacul traditional cu toate ornamentele in alb.
  • Bradul cu ramuri si lumini LED (instalatii de Craciun). Ideal daca nu vrei sa conditionezi prea mult decorarea spatiului, cauti minimalism sau nu ai prea mult spatiu.
  • O idee buna pentru a nu ocupa mult spatiu este de a pune un brad pe perete. Un efect super frumos pe care il veti obtine cu un suport din lemn, paleti sau ornamente similare .
  • O idee similara cu cea anterioara si care este, de asemenea, interesanta pentru spatiile mici, este de a plasa ramuri de diferite dimensiuni formand figura bradului si pe aceste decoratiuni tipice de Craciun.
  • Daca ceea ce va place este stilul mai boho sau un decor hispter, avem  propunere de brad  imprimat pe tesatura  care va place.
  • Daca va simtiti creativi si doriti ca bradul dv de Craciun sa fie un fel de opera de arta, puteti face ca ornamentele sale sa “scape” de perete- ca aceasta idee atat de distractiva si rezultata:
  • Dar daca Craciunul traditional este preferatul tau, bradul clasic va fi intotdeauna o optiune castigatoare.

Bradul de Craciun- impodobit cu instalatii de Craciun tip plasa

  • Perdelele in aer liber de Craciun au condus multi ani, de obicei le vedem pe balcoane, fatade, chiar acoperind strazile, in ciuda faptului ca nu sunt foarte frecvente, pot decora si brazi, iar rezultatul este foarte bun.
  • Perdelele de lumini de Craciun, spre deosebire de ghirlandele clasice cu leduri, creaza un set de lumini cortina de Craciun sau linii paralele, care nu trebuie neaparat asezate pe scenarii plate, putem vedea de regula cum perdelele de Craciun de pe brad pastreaza pe cat posibil, diferitele linii, astfel incat tot bradul este umplut cu LED-uri.
  • Inainte de acest ansamblu este suficient sa aruncati diferitele sectiuni de sus in jos, incercand sa mentineti intotdeauna aceeasi separare intre caderi.
0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…