cazare-busteni

MEGA AFACERE la CHEIE de vanzare – Portal Cazare in Busteni

0 Shares
0
0
0

cazare-busteni

Se vinde o MEGA AFACERE la CHEIE, un super portal de cazare in Busteni, clientul care il va cumpara va putea incheia din secunda 2 contracte cu unitatile hoteliere din Busteni si Poiana Tapului ( la 2 km de Busteni ).

Sunt PESTE 200 de locatii la numar in acest oras, deci portalul are un potential ENORM de monetizare, concurentul numarul 1 are 180 de contracte de publicitate cu locatiile, la aproximativ 4-500 RON / An /Locatie.

Ne gandeam sa cerem intre 200-250 Ron/an/Locatie, insemnand 180 locatii x 200 RON = 36000 RON/an DOAR din abonamente BASIC, aici neintrand si adaugarea locatiilor la rubrica ‘ Locatii Recomandate ‘ din portal care costa 100 Ron/Luna/locatie si separat intra vanzarea de bannere laterale. Clientul care va cumpara acest site, va avea parte de venituri bune spre foarte bune in fiecare an, site-ul avand mai multe posibilitati de monetizare.

Detalii:

Portalul se afla pe locul 3 dupa cuvantul cheie principal, ‘cazare busteni’ iar pe locul 1 si 2 este concurentul numarul 1 cu pagina principala si o subpagina ( va putea fi depasit curand ), deci se poate spune ca se afla pe locul 2 pentru ca in fata e acelasi concurent cu 2 pagini. Dupa alte cuvinte cheie secundare este pe locuri fruntase ( 3-4-5 ).

Pentru cunoscatori, Portalul are PAGERANK 4 si ALEXA 523197, avand pana in acest moment peste 7000 backlinkuri indexate din care peste 60-70% sunt related de la pensiuni/vile din Busteni precum si de pe site-uri de turism. Sunt sanse mari ca site-ul sa treaca peste concurentul numarul 1 din Busteni pe aceeasi nisa.

Domeniul este PREMIUM si are cuvintele cheie PRINCIPALE in numele domeniului ( conteaza mult pentru SEO ).

Portalul a fost construit de la ZERO ( NU este template ), cu doua firme de TOP din Cluj-Napoca de webdesign si SEO (la telefon veti primi mai multe detalii).

Technologii folosite:

– Engine de portal creat custom cu Platforma Smarty
– CMS custom ( CMS Elements)
– Friendly URLs included (mod-rewrited)
– xHTML + CSS valid
– PHP + MySQL modular pe partea de server side
– javascript + jQuery+AJAX

Din punct de vedere SEO:

– toate paginile au tag-urile optimizate corect, necesare pentru SEO, meta-uri create corect, texte cu continut 100% ORIGINALE ( nu veti fi afectat de Google Panda Update ), page speed optimizat

– Pagina principala are Page Rank 4 ( concurentul nr. 1 are Page Rank 3 ), iar paginile secundare au Page Rank 3.

– link-buildingul a fost facut de catre o firma de TOP de seo din Cluj, are aproximativ 7000 Backlinkuri indexate, in proportie de 70% linkurile fiind related. Printre linkurile acestea amintim si un link de Page Rank 5 in pagina si aproximativ 100-200 linkuri PageRank 4 in pagina, plus alte cateva sute de Page Rank 3.

– s-a implementat un sistem de promovare prin care dumneavoastra veti avea linkuri related de la locatiile de cazare din statiune ( mai multe detalii la telefon )

Specificatii:

– a fost creat custom dupa modelul a 5 site-uri de TOP din ROMANIA si 3 site-uri din strainatate de acelasi profil

– motor de cautare avansata dupa nume, tip, pret, numar stele, zona

– gadget noutati [ apar ultimele oferte adaugate de pensiuni, sau se pot adauga (contracost) noutati, promotii/oferte]

– Locatia zilei ( se adauga automat/manual, contracost sau nu )

– Locatii Recomandate ( se adauga contracost, manual )

– google maps

– abonare newsletter

– convertor valutar

– posibilitate adaugare bannere ( cu plata ) in sidebar-uri

– in paginile de detaliu se pot adauga date de contact ale proprietarilor, texte, galerii foto/video, tururi virtuale, exista posibilitatea de adaugare Comment + Rating ( indexabil de google ), se pot face Rezervari On-line precum si Cereri Oferta On-line. De asemenea, in partea de jos a paginii de detaliu vor aparea recomandari de locatii aleatoare din aceeasi categorie.

+ MULTE altele, inscrieri automate, aprobari locatii si commenturi din backend, etc

Portalul se poate vedea pe www.cazarebusteni.eu

Pretul este de 6500 Euro, se poate elibera si factura.

In pret intra:

– domeniul ( se va transfera pe numele dvs. )

– scriptul complet ( cu drept de folosire DOAR pe acest domeniu )

– Promovare SEO pe 3 luni

– Hosting Gratuit timp de 5 ani

– consultanta

BONUS : la pachet se adauga si urmatoarele domenii : cazareconstanta.eu, cazaresibiu.eu , cazareoradea.eu , cazarepredeal.eu , cazaremoeciu.eu , cazarebailefelix.eu , cazare-eforie.eu , valeaprahovei.biz , hotelurisibiu.eu , hoteluritimisoara.eu , hotelurimamaia.eu , hoteluriconstanta.eu , hoteluricluj.eu  .

Domeniile se pot folosi pentru extindere/francizare pe mai multe orase, toate orasele au un potential enorm, domeniile sunt foarte bune pentru optimizare SEO deoarece au cuvantul principal in numele domeniului.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de mai jos, si sa mentionati ca ati vazut anuntul pe www.afacereazilei.ro :

Ovidiu Cristian

0753/859.378

0734/566.463

office@cazarebusteni.eu

 

 

0 Shares
You May Also Like