Parchetul laminat, soluția pentru încălzirea prin pardoseală

Parchetul laminat, soluția pentru încălzirea prin pardoseală

0 Shares
0
0
0

Atunci când vine vorba despre pardoseala locuinței, românii preferă plăcile de gresie sau parchetul. Fiecare are parte de avantaje și dezavantaje, deși trebuie să recunoaștem că parchetul parcă are ceva în plus, care ne face să ne simțim acasă imediat ce trecem pragul locuinței.

Cât despre tipul de parchet preferat, se pare că laminatul s-a dovedit – cel puțin în cazul românilor, cel care are parte de cel mai bun raport preț – calitate. Este și normal, dacă ne gândim la faptul că are un grad ridicat de rezistență la uzură și lumină puternică, fără ca aspectul acestuia să aibă de suferit.

Ca să nu mai amintim și de faptul că are un preț destul de accesibil, ceea ce reprezintă chiar un mare plus.

Confort ridicat

Deși nu negăm și avantajele de care se bucură și plăcile de gresie, mai ales când apelezi la o echipă de profesioniști pentru montaj gresie și faianță, pentru noi locuința are parcă mai mult confort atunci când se optează pentru montarea parchetului laminat. Și, spre deosebire de gresie, avem de a face cu o mai bună izolare fonică.

Ușor de montat

Parchetul laminat este atât de ușor de montat, încât te poți descurca și singur, fără să mai fii nevoit să apelezi la vreo echipă de meșteri pentru această operațiune.

Nu este necesar să faci ceva pregătiri speciale, iar timpul de montaj este unul foarte scurt, iar tu te poți bucura rapid de noua față pe care o are pardoseala în camera ta.

Încălzirea prin pardoseală

Românii au început să prefere tot mai mult incalzirea in pardoseala, dar în același timp nu vor să renunțe la avantajele oferite de parchet.

Nicio problemă, pentru că parchetul laminat se pretează acestui sistem de încălzire a locuinței, așa că nu mai ai chiar niciun motiv să renunți la el.

Perfect în toate spațiile

Parchetul laminat se dovedește o alegere inspirată atât pentru pardoseala locuinței, cât și pe cea din marile spații, cu trafic intens, cum ar fi hotelurile sau chiar și magazinele. De ce?

Simplu: are o rezistență ridicată, adică exact ceea ce este nevoie în astfel de cazuri. În plus, se potrivește perfect cu toate ideile tale de amenajari interioare!

Facil de întreținut

Adori senzația de cald, de cămin pe care ți-o oferă parchetul locuinței. Dar, cu toate acestea, parchetul masiv sau cel stratificat nu sunt o soluție în cazul tău, deoarece nu ai timpul necesar să te ocupi așa cum trebuie de întreținerea lor.

Salvarea vine tot de la parchetul laminat, unul foarte ușor de întreținut. Și, ca o mică paranteză: nu elimină noxe și este antistatic, ceea ce înseamnă că poate fi montat în camera celor mici, sau a persoanelor care suferă de anumite alergii.

Respectă recomandările producătorilor

Pentru a te bucura cât mai mult de investiția făcută, parchetul trebuie să fie bine întreținut și curățat cu produse care nu îi afectează aspectul. De aceea, recomandarea noastră este să respecți sfaturile primite de la producători, în acest caz. Sau, dacă vrei, poți încerca să îl cureți folosind ingrediente naturale.

Cu ajutorul parchetului laminat, locuința ta va căpăta dintr-o dată o altă înfățișare, una care te va face să revii, cu drag acasă!

0 Shares
You May Also Like
Tipuri de bumbac

Tipuri de bumbac

Doamnele si domnisoarele care se afla in cautarea unei lenjerii de pat confectionate din diverse tipuri de bumbac,…