Programeaza-te online la cel mai bun make-up artist din zona ta!

0 Shares
0
0
0

Atunci cand esti in cautarea unei schimbari de look, iti doresti sa ai parte de un machiaj profesional sau vrei sa te bucuri de rasfat la un salon de masaj poti apela la toate aceste servicii in mediul online. Stailer este ajutorul tau pentru a-ti face o programare, in siguranta, online. Direct de pe site-ul oficial poti cauta saloane de infrumusetare, masaj sau remodelare corporala din zona ta, in functi de serviciul dorit, de salon sau chiar de stilist.

Stailer este o noua modalitate de a te programa la orice salon de infrumusetare. Platforma este disponibila in peste 40 de orase din Romania si iti ofera posibilitatea de a face o programare in siguranta. Nu mai trebuie sa iti faci griji daca te-a notat sau nu la receptie, deoarece ai programarea in format digital.

In doar cateva minute poti obtine un loc la cel mai bun salon din zona ta, indiferent de serviciile oferite. Timpul petrecut pe platforma depinde de tine, totul se intampla gratuit si nu vei fi limitat de niciun aspect. Tot ce trebuie sa faci este sa te prezinti la programare la data si ora stabilita!

Daca esti in cautare de un make up artist in Bucuresti, ai nimerit in locul potrivit! Pe stailer.ro te vei putea programa online la zeci de saloane, dintre care il poti alege pe cel preferat. Peste 40 de saloane au disponibil acest serviciu, oferindu-ti sansa de a te bucura de un rasfat in cadrul unui mediu profesionist.

Descopera toti profesionistii in materie de beauty din zona ta!

Pentru a te bucura de toate aceste servicii, cat si de multe altele, poti selecta zona ta de pe prima pagina a site-ului. Dupa ce ai selectat zona, vei vedea toate serviciile oferite, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Daca iti doresti sa apelezi la cel mai bun salon si ai disponibilitatea de a te deplasa, poti cauta in functie de rating serviciile de care ai nevoie. Clientii pot evalua salonul dupa ce au fost programati, iar in acest fel iti poti face o idee despre ceea ce te asteapta la salonul respectiv.

Sute de saloane sunt disponibile acum pe site si te asteapta la programari! In cazul in care nu gasesti un loc disponibil la data si ora solicitata, poti reveni oricand si sa verifici daca s-a eliberat. Acelasi lucru este valabil si pentru tine in situatia in care nu poti ajunge la programare – o poti anula sau te poti reprograma intr-o alta zi. Vezi site-ul oficial aici.

Ghid pas cu pas despre efectuarea programarilor

Daca nu te descurci in efectuarea unei programari, Stailer iti vine in ajutor! Ai la dispozitie un ghid pas cu pas care te va indruma catre finalizarea rezervarii locului la orice salon. Alaturi de aceste informatii vei avea la dispozitie detalii despre programarea ta, zona in care se afla salonul, cat si fotografii din interior pentru a decide daca este potrivit sau nu pentru tine.

0 Shares
You May Also Like