Recupearari-date-de-pe-carduri-de-memorie

Recuperari date de pe carduri de memorie

0 Shares
0
0
0

Recupearari-date-de-pe-carduri-de-memorieIn mediul online gasiti o multime de soft-urui care va pot ajuta sa recuperati datele prierdute de pe memory card . Cel mai cunoscut astfel de soft este Card Recovery, acesta poate fi descarcat gratuit , insa nu va garanteaza rezultate notabile in toate situatiile . Tocmai din acest rationament este recomandat sa apelati la ajutorul unor specialisti in domeniu .

Compania noastra BIT Data Recovery se mandreste cu cei mai apreciati specialisti in recuperare date card din tara noastra si cu cele mai performante tehnologii in domeniu .. Pentru a intra in contact cu noi si cu serviciile pa care le oferim va invitam sa accesati www.recuperaridate.ro .

BIT Data Recovery detine , pe langa cei mai buni specialisti in domeniu, tehnologi si aparatura de ultima generatie capabile sa recupereze datele de pe diferite tipuri de memory card-uri ( printre acestea se numara Kingston, Olympus, SONY, Sandisk, Kodak, Verbatim si Lexar ).

Cu totii pastram cele mai frumoase amintiri , fie ca vorbim aici de fotografii cu intreaga familie sau filmulete haioase de la petrecerile cu prietenii , pe cardul de memorie al aparatului foto. Insa de cele mai multe ori ne confruntam cu pierderea acestora din diverse motive , cum ar fi : stergerea sau formatarea accidentala a cardului, incompatibilitati hardware, diferite defectiuni de ordin fizic sau diverse erori ale camerei foto .

Aparatele foto ale momentului folosesc o gama larga de carduri de memorie in diferite formate, dintre care cele mai des intalnite sunt MMC , SD , Xd , Memory Duo , Compact Flash si Smart Media .

Pierderile de date de pe memory carduri , la fel ca si pierderile suferite de stickurile USB , se impart in doua mari categorii in functie de defectele suferite , defecte logice si defecte fizice .

Defectele logice sunt reprezentate de anumite erori din fabricatie sau anumite disfunctionalitati ale sistemului de fisiere . Este posibil ca aparatul foto , dintr-o eroare survenita in urma procesul de productie , sa nu functioneze la parametrii indicati de producator . Defecte logice pot fi numite fisierele sterse, formatarile accidentale, suprascrierile de fisiere sau nerecunoasterea datelor de catre camera foto sau de catre cititorul de carduri ( card reader ).

Defectele fizice sunt reprezentate de nerecunoasterea memory cardului fie de catre aparatul foto fie de catre card reader sau o functionalitate eronata a acestuia . Acestea presupun utilizarea unor tehnologii mult mai complexe de recuperare a datelor de pe cardurile de memorie.

Daca informatia nu este suprascrisa , spre exemplu daca pe memory card aveti cateva fotografi pe care le stergeti si mai apoi memorati alte fotografii , defectele fizice se dovedesc a fi foarte usor de tratat .

La fel ca si in cazul stick-urilor de memorie , memory cardurile sunt dezasamblate pentru ca informatia sa fie citita cu ajutorul unui cititor flash direct de pe chipuri . Trebuie sa stiti ca modelele de memory card embedded sau monolotice nu pot sa fie dezasamblate , prin urmare chip-urile acestora nu pot fi citite .

Dupa citirea informatiilor de pe chip asamblarea cardului de memorie se realizeaza in concordanta cu algoritmul de organizare interna a controlerului acelui card .

Pentru mai multe detalii si consultanta de specialitate in domeniu va recomandam sa apelati la specialistii BIT Data Recovery si sa vizitati site-ul companiei Recuperaridate.ro .

0 Shares
You May Also Like