Textile de calitate superioara direct de la producator

0 Shares
0
0
0

Confortul este foarte important in viata de zi cu zi, iar tocmai din acest motiv multe persoane se concentreaza pe achizitionarea articolelor de calitate. Fie ca vorbim despre alimente, produse de imbracaminte sau orice alt tip de textile, calitatea primeaza si nu va dezamagi niciodata.

In materie de textile, nu este vorba doar despre haine, ci si despre lenjerii de pat, paturi, perne sau alte tipuri. Poti comanda online textile de calitate superioara direct de la producator, la cele mai mici preturi. Coneltex te asteapta cu o gama larga de produse accesibile pentru buzunarul tau!

Magazinul online coneltex.ro iti pune la dispozitie o varietate de textile, de la cele mai simple paturi, pana la cele mai confortabile perne sau lenjerii de pat. Calitatea lor este una superioara, acest lucru fiind avantajul primar care a tinut producatorul pe piata 3 decenii. Inca din anul 1993, Coneltex le-a oferit clientilor textile de calitate superioara, pe care le puteau achizitiona direct de la sursa.

Multitudinea de produse include o gama variata de perne de la Coneltex, ce pot fi achizitionate atat pentru utilizarea casinca, dar si pentru cea industriala – respectiv  hoteluri sau pensiuni. Produsele de acest tip sunt confectionate din materiale rezistente, din puf si pana, cat si cu Aloe Vera pentru o si mai multa relaxare. Tot in aceastacategorie mai ai la dispozitie si perne matlasate de diferite dimensiuni.

Textilele de care dispune Coneltex sunt special concepute pentru a fi utilizate atat acasa, cat si in anumite nise HoReCa. Hotelurile, restaurantele sau pensiunile se pot bucura la randul lor de calitatea superioara a textilelor direct de la producator. Modelele, culorile si dimensiunile lor sunt variate, intocmai pentru a se incadra atat acasa, dar si la sediul afacerii tale.

Confort la cele mai inalte cote cu produsele potrivite

Site-ul coneltex.ro le ofera clientilor posibilitatea de a se bucura de confort la cel mai inalte cote cu produsele potrivite. Este vorba despre o gama larga de lenjerii de pat, pilote de marimi si modele diferite, perne, protectii pentru saltea, seturi pentru patuturi, seturi cu pilote, seturi de lenjerii cu pilote, cuverturi pufoase, paturi, dar si cuverturi matlasate.

Alaturi de aceste produse ce pot fi folosite atat in domeniul casnic, cat si in cel industrial mai sunt disponibile si fetele de masa si naproanele, cat si mastile faciale medicale. Fetele de masa si naproanele sunt excelente pentru restaurantele singulare, cat si pentru cele din incinta hotelurilor sau pensiunilor. Se pot curata foarte usor, astfel incat sa fie intotdeauna pregatite pentru clienti.

 Oferte disponibile pentru afacerea ta

Producatorul de textile aduce in atentia clientilor industriali cateva oferte care se pot plia pe mai multe afaceri. Este vorba despre oferte personalizate pentru hoteluri, restaurante, spitale sau gradinite. In functie de necesarul de textile, dar si de dimensiunea, tipul si modelul acestora, compania va livra rapid produsele solicitate. De la pilote lavabile antialergice, pana la produse din ranforce alb, naproane din damasc sau asternuturi brodate, toate acestea sunt disponibile in sectiunea de oferte.

0 Shares
You May Also Like
Tipuri de bumbac

Tipuri de bumbac

Doamnele si domnisoarele care se afla in cautarea unei lenjerii de pat confectionate din diverse tipuri de bumbac,…