Beneficiile unui gard electric

0 Shares
0
0
0

Beneficiile-unui-gard-electricDaca iti doresti siguranta pentru animalele si pentru bunurile tale, atunci ai putea sa iei in considerare instalarea unui gard electric. Fara sa fie un dispozitiv complex, gardul electric este o solutie care ofera o multime de beneficii.

Ce face gardul electric?

Creat din elemente foarte simple, acest gard transmite socuri electrice in momentul in care un animal salbatic sau chiar un om se apropie de el. Chiar daca pare total imoral, nu este o solutie periculoasa pentru animale, rezultatul fiind doar acela de a genera frica.

Practic, odata instalat un gard electric, animalele dornice sa patrunda in spatiul protejat vor simti neplacerea socului electric si nu vor mai reveni prea curand.

Care sunt beneficiile unui gard electric?

Beneficiul principal este protectia animalelor si protectia diverselor culturi impotriva animalelor salbatice. Beneficiile continua insa, cu mult mai multe detalii:

– Costuri scazute. Nu va trebui sa cheltuiesti o avere pentru a putea instala un gard electric. Acesta este realizat dintr-un sistem foarte simplu, cu 3 fire si un panou solar, care nu costa mai mult de 400 de euro, pentru un spatiu protejat de 400 de metri patrati. Daca vrei sa protejezi aceeasi suprafata cu un gard serios si inalt, investitia ajunge cu usurinta la cateva mii de euro.

– Costuri de intretinere scazute. Nici costurile de intretinere a gardului nu sunt mari, acesta reusind sa isi faca treaba pe termen lung, fara sa necesite cheltuieli suplimentare.

– Este o adevarata bariera activa impotriva animalelor salbatice. Nu va trebui sa iti faci probleme in ceea ce priveste animalele salbatice, fie ca este vorba despre vulpi sau despre ursi. Acestea vor fi indepartate de gardul electric, fara sa fie insa ranite.

– Este flexibil. Firele dintr-un gard electric pot fi mutate cu usurinta. Astfel, daca ai o stana pe care vrei sa o muti in alta parte, poti face acest lucru fara absolut nicio problema, fara sa fie necesara construirea unui nou gard. Practic, investitia intr-un gard electric este una pe termen foarte lung.

– Instalarea simpla. Instalarea gardului electric se face foarte simpla, nefiind nevoie de prea multe cunostinte tehnice pentru a o face.

Practic, un gard electric este o solutie eficienta care te ajuta sa economisesti atat bani, cat si timp pierdut pentru a-ti proteja bunurile.

0 Shares
You May Also Like