Ce transmit culorile alese pentru interioare?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand iti alegi culorile pentru interior poti sa te uiti si in categoria de produse sticker de perete. De exemplu un sticker cu note muzicale va aduce un element suplimentar de decor in casa si in plus, va transmite fericire si voie buna prin asocierea sa cu muzica.

In continuare vom vorbi putin si despre alegerea culorilor in interior pentru ca incaperea ta sa transmita exact ce doresti.

Violet inchis pentru atentie

Poate parea intunecata si moody, dar un ton subtil de violet ca cerul de noapte profund va atrage si ofera un sentiment de odihna si de relaxare, spun specialistii. Aceasta culoare contribuie, de asemenea, la crearea unui loc pentru focalizare si reflectie.

Verde galben pentru optimism

Ne simtim energizati doar privind un perete verde deschis! Acest echilibrude  galben echilibrat surprinde esenta primelor flori de primavara si entuziasmul pentru sezonul viitor, noteaza specialistii. Vedele aduce si energie pozitiva intr-un spatiu si stimuleaza cresterea si dezvoltarea personala.

Argintiu pentru echilibru

Acest amestec perfect de verde salvie si gri argintiu ofera echilibru si armonie, spun expertii in decor interior. Aceasta ajuta la perfectionarea luxului de a avea mai putine lucruri, dar va puteti bucura mai mult de ceea ce conteaza cu adevarat.

O casa noua este o panza neagra; veti avea ocazia de a transforma fiecare camera intr-un spatiu plin de personalitate pe care il veti adora. Indiferent daca sunteti obosit de spatiul vechi sau va deplasati intr-unul nou, decoratiunile este imperativ sa adauge confort si farmec. Incercati sa schimbati aspectele mari ale casei dvs., impreuna cu incorporarea detaliilor mici, pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

Vopsiti peretii. Daca locuiti intr-un spatiu inchiriat, este posibil sa nu fie o optiune pentru dvs. Cu toate acestea, daca puteti, colorarea peretilor in casa  poate fi una dintre cele mai rapide cai de a improspata aspectul si de a adauga un pic de interes suplimentar in anumite camere.

Alegeti o culoare care va completeaza personalitatea si se potriveste spatiului dvs. Daca sunteti bubble si distractiv, luati in considerare un galben auriu sau verde luminos.

Calm si linistit? O nuanta de gri sau albastru ar putea fi mai buna pentru ritmul tau. Vopseaua nu este permanenta, deci nu ezitati sa experimentati culori pana cand gasiti o nuanta care va place!

Nu va fie teama sa incercati mai multe culori pe care le puteti pune in casa dvs.; desi nu doriti multe culori stralucitoare diferite, zugraveala din fiecare camera ar putea fi intr-o culoare diferita si aceasta abordare este total adecvata.

Desi nu este la fel ca atunci cand zugraviti, puteti aplica tapet pe un perete de accent pentru a adauga un pic de culoare, daca doriti. Exista chiar stickere de perete care se comporta ca tapet, dar se pot detasa, daca va este frica de permanenta acestei decizii.

Daca nu sunteti gata sa zugraviti o camera intreaga (sa nu mai vorbim de toata casa), Incercati sa adaugati un perete de accent. Acesta este momentul in care pictati doar un singur perete intr-o camera, de obicei una care primeste o multime de atentie, o culoare stralucitoare sau vesela care se potriveste cu decorul tau.

0 Shares
You May Also Like
Tipuri de bumbac

Tipuri de bumbac

Doamnele si domnisoarele care se afla in cautarea unei lenjerii de pat confectionate din diverse tipuri de bumbac,…