Cum se face optimizarea on page intr-un mod corect?

Cum se face optimizarea on page intr-un mod corect?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care firma ta nu are succesul la care ai sperat, mai mult ca sigur vei dori sa schimbi strategia de marketing, cu o alta strategie mult mai eficienta, care sa iti aduca numarul de clienti dorit, si castigurile financiare la care ai visat.

Ei bine, in acest caz, poti accesa www.danbradu.com, si poti discuta cu specialistii in optimizarea seo, care te pot ajuta sa ai success, iar totul succesul va incepe de la optimizarea site-ului firmei tale.

Odata ce site-ul va incepe sa fie optimizat, va deveni din ce in ce mai vizibil pentru utilizatori, iar acestia odata ce vor accesa site-ul ca si vizitatori, vor putea sa devina clienti, atunci cand vor gasi produsele de care au nevoie.

Specialistii care se vor ocupa de optimizarea site-ului, vor avea de lucru atat la optimizarea seo pe site, cat si la optimizarea seo in afara site-ului, insa in acest articol vom discuta pe scurt despre procesul de optimizare seo on site.

Pentru ca optimizarea seo on site sa fie una de success, specialistii vor trebui sa tina cont de mai multe detalii importante, pe care le vom enumera in continuare.

In primul rand, trebuie pus title tags si meta description in mod corect pentru fiecare pagina, iar titlul paginii nu trebuie sa depaseasca maxim 70 de caractere, iar meta descriprion sa nu depaseasca 160 de caractere, iar aici se include si spatiile.

Fiecare pagina de pe site trebuie sa aiba titlu unic si meta descriere unica, iar paginile noi se vor crea pentru fiecare cuvant cheie vizat.

Un alt aspect foarte important de care trebuie sa tina cont specialistii care se ocupa de acest proces, este reprezentat de viteza de incarcare a site-ului, si cat de compatibil este acesta cu fiecare browser in parte.

Continutul de pe site trebuie sa fie usor de citit atat de catre oameni cat si de catre roboti, si trebuie sa fie 100% unic.

Specialistii care se vor ocupa de acest aspect, trebuie sa creeze neaparat o pagina de erori 404, trebuie sa adauge butoane de social sharing pentru fiecare pagina in parte a site-ului, si trebuie iarasi sa creeze o harta a site-ului, conforma cu cerintele motoarelor de cautare.

Urmatorul pas ar fi crearea unui cont de Google Webmaste Tools, si inscrierea acolo a site-ului, dupa care va trebui setat corect fisierul robots.txt si pus in root-ul site-ului.

Trebuiesc iarasi setate corect link-urile site-ului, si trebuie evitat codul scris in Flash, si pe cat posibil limitate scripturile in Java, care vor ingreuna incarcarea paginii site-ului.

Va mai trebui optimizat site-ul si pentru dispozitivele mobile, dupa care trebuiesc setate corect link-urile canonice ale site-ului, iar ultimul pas ar fi atribuirea unui titlu si a unui tag pentru fiecare poza incarcata pe site.

Asadar, cei care au de gand sa faca optimizare seo in site, vor trebui sa tina cont de toti acesti pasi, si sa nu ocoleasca vreounul.

Cu siguranta nu este simplu sa faci optimizare seo on page, insa nu este nici atat de dificil precum pare in prima faza.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…