De ce este Samsung Galaxy S10 Plus cel mai bun telefon Android?

0 Shares
0
0
0

Stiati ca la nivel mondial, cei mai multi utilizatori folosesc telefoane mobile Samsung? Chiar daca si dispozitivele iPhone sunt extrem de apreciate datorita performantelor si designului impresionant; chiar daca si Huawei vine tare din urma si scoate mereu pe piata dispozitive performante si elegante, sau chiar daca si alti producatori vin tare din urma, cele mai populare telefoane mobile sunt cele de la Samsung.

Despre dispozitivul Samsung Galaxy S10 Plus se spune ca este la ora actuala cel mai bun telefon Android in general, motiv datorita caruia, vom discuta pe scurt despre acest model de la Samusng. Cititi pana la final pentru a afla de ce utilizatorii considera acest model ca fiind cel mai bun telefon Android la ora actuala.

Cele mai importante caracteristici lae dispozitivului Samsung Galaxy S10 Plus, considerat cel mai bun telefon Android:

 • Dimensiunea ecranului: 6,4 inchi;
 • Versiunea Android: 9 Pie cu OneUI;
 • Procesor: Snapdragon 855 (SUA) / Exynos 9820 (WW);
 • Camere foto: 12 MP, 16 MP si 12MP (Spate); 10 MP si 8 MP (Fata);
 • RAM / stocare: 8, 12 GB / 128 GB, 512 GB, 1 TB.

Samsung Galaxy S10 Plus se indreapta spre capul clasei de Android cu imbunatatiri asteptate si inovatii impresionante. Telefonul Samsung este unul dintre primele care ruleaza pe un procesor Snapdragon 855, deci este cel mai performant dispozitiv Android, in acelasi timp, merge mult pana la inchiderea decalajului de performanta cu cipul A12 Bionic de la Apple.

O configurare tripla a lentilelor pe partea din spate a S10 Plus, insotita de imbunatatiri AI, stimuleaza capacitatile de captare a imaginilor telefonului. Iar o baterie de 4.100 mAh inseamna ca va puteti astepta la o durata de viata a bateriei indelungata, ceea ce cu siguranta va fi pe placul dvs. daca intentionati sa folositi dispozitivul in diferite scopuri.

Dar S10 Plus ofera alte caracteristici care il ajuta sa iasa in evidenta de multimea Android. Noul afisaj Infinity-O foloseste decupaje circulare pentru a adaposti camerele frontale ale telefonului, mai degraba decat o notch. Sub ecran se afla un senzor cu amprenta ultrasonica care va deblocheaza rapid telefonul. Si Wireless PowerShare inseamna ca puteti plasa alte dispozitive care accepta incarcarea wireless in partea de sus a spatelui S10 Plus si sa-si ridice bateriile.

Acum ca ati descoperit si caracteristicile tehnice ale acestui dispozitiv, dar si o scurta descriere, iata care sunt cele mai importante avantaje ale sale:

 • Afisaj imersiv Infinity-O;
 • Senzorul cu amprente ultrasonice functioneaza bine;
 • Camere excelente;
 • Performanta foarte rapida;
 • Durata excelenta a bateriei;
 • Mufa pentru casti.

In ceea ce priveste vestea mai putin placuta pentru utilizatori, amintim pretul destul de piperat al dispozitivului, insa tinand cont de faptul ca discutam despre cel mai bun telefon Android al momentului, care a fost scos pe piata de catre cel mai renumit producator de telefoane mobile, consideram ca pretul unui dispozitiv Samsung Galaxy S10 Plus este justificat.

Cei care nu isi doresc sa cheltuiasca insa foarte multi bani pentru a cumpara un model S10 Plus, pot opta pentru alte telefoane mobile Samsung, care functioneaza excelent.

0 Shares
You May Also Like