iPhone-8-noutati-despre-noul-flagship-Apple

iPhone 8 – noutati despre noul flagship Apple

0 Shares
0
0
0

iPhone-8-noutati-despre-noul-flagship-AppleDa, stim – noul Apple iPhone 7 abia ce a fost lansat, desi am intrat deja in 2017. In acest an insa, fanii Apple asteapta cu sufletul la gura, aparitia noului iPhone 8. Cauti huse iPhone pentru toate modelele? Intra pe AccesoriiGsm.ro.

2017, asa cum bine stiti, marcheaza 10 ani de la aparitia primului iPhone, care a fost anuntat de Steve Jobs pe 9 Ianuarie 2007 si lansat cu 5 luni mai tarziu, pe 29 Iunie. Tinand cont de acest moment aniversar, unele zvonuri sugereaza ca cei de la Apple vor lansa mai multe modele in acest an, nu numai unul singur.

Desigur, utilizatorii si fanii se asteapta ca acesta sa poarte numele “iPhone 8”, dar nimic nu este sigur pana acum. Am adunat cateva zvonuri mai mult sau mai putin credibile despre iPhone 8, astfel incat daca nu sunteti multumiti de iPhone 7 sau nu v-a atras in mod special acest model, puteti afla despre cum va fi iPhone 8.

Conform ultimelor surse de pe internet, Apple lucreaza deja la 3 versiuni ale noului iPhone, inclusiv un model de 5 inch, care va fi “calea de mijloc” intre modelele deja cunoscute de 4.7 si respectiv 5.5 inch. Blogul japonez Mac Otakara, sugereaza ca aceste 3 modele vor avea specificatii asemanatoare (din punct de vedere al hardware-ului de la interior), citand surse oficiale, ale furnizorilor Apple din Taiwan.

Se zvoneste de asemenea ca versiunea de 5 inch va avea un sistem de camera dual-lens, cu module iSight aranjate in mod vertical (in loc de orizontal). Alte surse sugereaza ca cele 3 modele pe care Apple le va lansa in 2017 nu vor avea nicidecum specificatii asemanatoare si ca flagship-ul (iPhone 8 sau cum se va numi), va fi net superior celorlalte 2 modele. Pana la urma, ar avea sens mai mult sa fie asa, dar nu se stie ce vor decide cei de la Apple.

Data de lansare.

Apple isi lanseaza device-urile in mod traditional, in ultimele 2 saptamani ale lunii Septembrie (in fiecare an), pentru a fi pregatite de cumparare, in sezonul de sarbatori. Pana acum, nu exista nici un motiv care sa ne faca sa credem ca vor renunta la acest obicei.

Asta inseamna ca ne asteptam la o lansare in ultima sau in penultima saptamana a lunii Septembrie 2017. Tinand cont de faptul ca este totusi o aniversare speciala, ar putea fi mai multe zile de lansare (2 sau 3) in care sa fie lansate toate produsele din noua gama si s-ar putea petrece si mai repede de luna Septembrie. Device-urile ar putea fi lansate chiar pe 29 Iunie, exact ca primul iPhone – in 2007.

Preturile.

Este putin probabil ca iPhone 8 sa coste mai putin decat flagship-urile precedente, dar in acelasi timp, nu ni-l putem imagina nici cu mult mai scump. In anii trecuti, Apple si-a lansat flaghip-uri la aproximativ acelasi pret (de la an la an), micsorand simultan pretul modelului precedent, cu 100 de dolari. iPhone 7 Plus costa in momentul de fata 719 lire, probabil ca si iPhone 8 va fi disponibil la acelasi pret.

0 Shares
You May Also Like