O-clasificare-rapida-a-huselor-pentru-telefon

O clasificare rapida a huselor pentru telefon

0 Shares
0
0
0

O-clasificare-rapida-a-huselor-pentru-telefonCredeai ca alegerea unui telefon este o decizie dificila? Inseamna ca nu ai ajuns inca in etapa ce iti pune chiar si mai mult nervii si rabdarea la incercarea…si anume gasirea unor accesorii potrivite.

Fie ca este vorba de identificarea unor huse, folii, case-uri sau casti audio, cautarea poate sa  fie extrem de grea. Intai iti delimitezi bugetul – apoi, verifici exact modelele care sunt compatibile cu modelul tau de telefon.

Asadar, cum deosebesti, cum compari si cum alegi o husa potrivita? Pentru inceput, trebuie sa intelegi o clasificare generala a acestor produse. De obicei, magazinele online (dar si cele cu o locatie fizica isi imparte sutele de huse in urmatoarea clasificare:

–    huse de tip carcasa
–    huse de tip flip cover
–    huse de tip bumper
–    huse de tip pouch
–    huse de tip banderola

Acest mod de a imparti accesoriile de protectie a telefonului se bazeaza pe anumite diferentieri bazate pe materialele folosite, forma, constructie si modalitate de utilizare.

Asadar, diferentele nu sunt doar de ordin estetic ci si functional. De asemenea, este important sa stim ca nu toate husele ofera acelasi nivel de protectie fata de lovituri, zgarieturi, accidente si asa mai departe.

Unele huse de tip carcasa sunt foarte subtiri (din gama ultraslim, la 0,2 mm), colorate sau transparente. Ele nu incurca foarte mult in timpul utilizarii insa nu ofera un grad foarte ridicat de protectie.

Alte huse, de tip flip cover (acele modele care se inchid si se deschid precum copertile unei carti), pot sa protejeze extrem de bine atunci cand telefonul nu e folosit si husa inchisa. In schimb, pot sa devina incomode in timpul convorbirilor telefonice sau in timpul manevrarii.

Husele subacvatice sunt greu de folosit in timpul unei zile calduroase sau pot fi greu de introdus in buzunar. Capacele de protectie (doar pentru spate) nu permit protejarea display-ului.

Variantele de bumper (in special cele pentru iPhone) pot sa arate incredibil de bine, sa nu afecteze in vreun fel aspectul general al acestor smartphone-uri insa rolul lor e minim – ele vor fi de folos doar daca telefonul cade pe laterale (nu si pe display sau pe spate).

Un nou tip de husa, apreciata in special de persoanele care incearca sa aiba o viata sportiva intensa, este banderola. Acestea pot sa fie montate fie pe brat, fie pe talie, asigurand o utilizare confortabila si un acces facil, in orice moment al antrenamentului sau alergarii. Display-ul telefonul este usor accesibil, permitand orice operatiune.

Unele huse pot sa indeplineasca si functii speciale: dupa cum spuneam, pot sa ofere o rezistenta la apa; alteori, prin constructia lor, pot sa permita depozitarea unui card sau chiar a banilor (ne referim aici la cateva bancnote).

In ceea ce priveste materialele folosite, optiunile sunt aproape nelimitate. Exista modele fabricate din silicon; numeroase huse sunt construite din piele; alteori se aleg materiale textile de diferite grosimi sau texturi; plasticul este o alta optiune foarte frecvent intalnita; metalul este un material care este asociat in aceste produse.

Pentru mai multe informatii legate de preturile acestor huse telefoane, culori si branduri, acceseaza magazinele specializate in telefonie mobila.

0 Shares
You May Also Like