Web design tools

0 Shares
0
0
0

In cazul in care va ocupati de web design, cu siguranta aveti nevoie sa folositi mai multe web design tools, asa ca in cele ce urmeaza in acest articol vom vedea care sunt cateva dintre instrumentele care va pot fi de mare ajutor.

Instrumentul de creare a vectorului Adobe si instrumentul de sincronizare, Adobe XD, continua sa se imbunatateasca, anuntand la Adobe MAX in acest an ca va include prototipuri vocale.

XD include instrumente de desen, instrumente care va permit sa definiti interactiuni non-statice, previzualizari pentru dispozitive mobile si desktop si instrumente de partajare pentru a oferi feedback cu privire la desene sau modele.

Acesta va permite sa selectati o dimensiune a tabloului de bord specific dispozitivului pentru a incepe un proiect si puteti chiar sa importati un kit UI popular, de exemplu, Material Design al Google.

Un alt instrument pe care puteti sa il folositi atunci cand practicati web designul este Figna, care este un instrument de proiectare a interfetei care permite mai multor designeri sa colaboreze in timp real. Este disponibil in browser sau pe Windows, Mac sau Linux si exista atat versiuni gratuite, cat si platite, in functie de ce le utilizati.

Anime este un alt instrument de care cu siguranta aveti nevoie atunci cand practicati web designul. Desi animatiile de pe pagina de web au uneori un rau rau, dezvoltatorii cauta mereu modalitati de a face lucrurile mai usoare. Animatiile si tranzitiile CSS au fost un pas urias inainte, insa interactiunile mai complexe necesita adesea o biblioteca.

Anime este un motor de animatie nou pe care veti dori sa il examinati daca aveti nevoie sa adaugati componente complexe animate in aplicatiile dvs.

Un alt instrument de care cu siguranta veti avea nevoie atunci cand va desfasurati activitatea in acest domeniu, este Avocode, care va ajuta sa codificati site-uri sau aplicatii din modelele Photoshop sau Sketch.

Avocode face extrem de usor dezvoltatorii de frontend sa codifice site-uri web sau aplicatii din Photoshop sau schite. Este construit de aceeasi echipa care ne-a adus Hat CSS si PNG Hat, deci nu este surprinzator faptul ca au facut procesul de exportare cu un pas mai departe aici.

Desi aplicatiile anterioare ti-au permis sa exporti active, ceea ce face Avocode cu adevarat special este ca poti sa folosesti plugin-ul Photoshop pentru a sincroniza PSD-ul in Avocode cu un singur clic.

Avocode analizeaza rapid si automat fisierul dvs. PSD sau Sketch si aduce totul intr-un interfata de utilizator frumos proiectata. Apoi, aveti control complet asupra modului in care exportati active, inclusiv exportul SVG ca standard.

Doriti sa mariti ceva de genul infographic rapid si usor? In cazul in care raspunsul este da, atuncu cu siguranta specialisti varecomanda Canva. E

ste un instrument gratuit, bazat pe browser, folosit atat de designeri, cat si de cei care nu sunt designeri, pentru a face grafica atat pentru imprimare, cat si pentru web. Canva este destul de bun pentru a face fotografii frumoase.

SiteStacks este un alt instrument bazat pe browser, care este simplu si stralucitor. Introduceti adresa URL a oricarui site web la aceasta extensie Chrome si va permite sa va uitati la stiva tehnica. Este rapid, neted si fiabil, ofera acoperire pentru peste 40.000 de produse si se mandreste cu o exactitate de nedescris.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…