Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 56 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Mazda CX-7, SUV-ul Anului 2010 in Romania!

Mazda-CX-7 Noua Mazda CX-7 este SUV-ul Anului 2010 in Romania, in urma deciziei juriului UZEAR intrunit la Cheia. In urma comparativului dintre cele 7 finaliste, Mazda CX-7 a intrunit cele mai multe puncte, insa la un scor strans fata de celelalte doua clasate pe podium.

Noul CX-7 a intrunit 133 de puncte, urmat de Subaru Outback cu 123 de puncte si Renault Koleos cu 106 puncte. Sistemul de punctare este cel folosit de juriul Car of The Year, prin impartirea a 25 de puncte intre cel putin 5 masini dintre finaliste, cu un maximum de 10 puncte per exemplar.

Interesanta lupta intre trei tipuri complet diferite de SUV-uri: CX-7 este un SUV premium remarcat prin pretul foarte accesibil pentru segmentul din care face parte, raportat la performantele dinamice.
Subaru Outback este intr-o nisa pe care a si lansat-o de altfel, a crossoverelor comod de condus in oras si cu abilitati offroad veritabile. Iar Renault Koleos a surprins juriul (de parca mai era nevoie) prin abilitatea de a oferi un interior luxos, o tinuta de drum buna pe asfalt si excelenta in afara lui, toate la un pret foarte competitiv.

Celelalte modele finaliste au fost Nissan Murano (97 puncte), Hyundai ix55 (96 puncte), Land Rover Discovery (57 puncte), Suzuki Grand Vitara (40 puncte), Nissan Qashqai (34 puncte) si Suzuki SX4 (14 puncte). Masina de comparatie, celebrul Honda CR-V, lider al generatiei precedente de SUV-uri, a primit titlul de "SUV-ul de Aur 2010", ca semn de recunoastere a prestatiilor de care da inca dovada.

Noul Kia Sorento, care nu a mai fost disponibil in Romania pana la data testului, va intra in competitia pentru anul viitor. Este prima editie a acestui tip de concurs, iar raspunsul importatorilor nu a fost pe masura. In 2010 UZEAR se asteapta la o participare mai larga, pentru a putea determina cu mai mare exactitate care masina merita titlul.

Poate trece si criza .

 
Sergey Brin si Larry Page- fondatorii Google

google, sigla google  Povestea lui Larry Page si Sergey Brin - multimiliardarii care poarta pantaloni scurti si care au fondat o companie care a depasit capitalizarea bursiera a General Motors sau Ford.
 
In 1999, cand ideea de Internet era pe buzele tuturor, doi pusti de 25 de ani isi propuneau sa realizeze un computer la fel de complex ca acela din Star Trek, care sa dea intotdeauna raspunsul exact la orice fel de intrebare. Si asta in numai o fractiune de secunda.
 
Parea putin probabil ca Page si Brin vor reusi in ceea ce isi propun. Principalul lor competitor - Yahoo! Inc - era deja o companie redutabila, cu rezultate financiare solide si care avea cativa ani buni de experienta pe piata. Ceea ce - in lumea extrem de dinamica a Internet-ului - poate insemna enorm.

Si-au dat insa seama ca exista posibilitati enorme de a imbunatati experienta de cautare online. Primele motoare de cautare, care sortau paginile pe baza analizei cuvintelor cheie si a pozitiilor lor in document, se dovedeau depasite odata cu expansiunea web-ului. Cei doi au gasit, ca posibil raspuns, solutia de a lua in calcul miliardele de linkuri intre paginile web.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog