Cand poti ajunge cu un telefon Sony in service?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand iti cumperi un telefon mobil, cu siguranta nu te gandesti la faptul ca acesta se poate defecta mai devreme sau mai tarziu, si va trebui sa ajunga la service.

Si pentru a nu cumpara un telefon care are sanse mari sa ajunga la service destul de rapid, ar fi bine sa alegi un model de la un producator renumit de pe piata, iar astfel te vei putea bucura de buna functionare a dispozitivului.

Poti sa iti alegi de exemplu un model de la Sony, iar astfel cu siguranta vei fi incantate de alegerea facuta, pentru ca telefoanele acestui brand, pe langa designul minunat pe care il au, dispun si de specificatii tehnice remarcabile.

Pentru a te bucura de o perioada indelungata de functionare a telefonului, ar fi bine sa nu uiti sa il echipezi cu acele accesorii de protectie compatibile, astfel ca un geam de protectie al ecranului, si o husa, sunt accesorii vitale unui telefon.

In cazul in care nu iti cumperi aceste accesorii, sunt sanse mari ca de la primul soc mecanic pe care il sufera terminalul, sa fie nevoie de o interventie a specialistilor de la un service de reparatii Sony.

Anumite telefoane Sony, sunt echipate cu aceste accesorii de protectie, insa tot au anumite probleme, iar una dintre acestea ar fi receptionarea semnalului gsm. De fapt, mai bine spus, fie lipsa semnalului, fie un semnal de proasta calitate.

In aceasta situatie, trebuie sa verifici daca nu este o problema a cartelei sim, iar daca aceasta functioneaza perfect intr-un alt telefon, sunt sanse mari ca telefonul sa aiba nevoie de o noua antena semnal.

Sunt situatii in care unul dintre butoanele de reglare a volumului, sau butonul home, ori butonul de pornire – oprire nu raspunde, sau nu raspund toate la comenzile solicitate, sa fie nevoie de o reparatie care consta in inlocuirea acestor piese.

Asadar, dupa cum se poate observa, acestea sunt cateva situatii neplacute pentru utilizatorii care opteaza pentru un smartphone de la Sony, insa dupa ce aceste telefoane vor ajunge pe mana specialistilor de la service, iar acestia vor efectua reparatiile hardware, telefoanele vor functiona perfect.

Sunt insa si situatii in care telefoanele din acest punct de vedere nu au nici o problema, insa au probleme in ceea ce priveste partea software.

Un bun exemplu ar fi acela in care telefonul se blocheaza din ce in ce mai des in momentul in care este foarte mult solicitat. Un restart al telefonului poate rezolva problema, sau o resetare pentru ca acesta sa revina la setarile din fabrica. In cazul in care problema nu se remediaza astfel, se va impune reinstalarea sistemului de operare.

Alte telefoane ale acestui brand de top ajung in service pentru ca sunt blocate intr-o anumita retea, iar utilizatorul isi doreste sa poata folosi telefonul intr-o alta retea. O astfel de reparatie, sau mai bine spus decodare (in termeni populari), este o reparatie software, care dureaza destul de putin timp.

Asadar, acestea ar fi problemele cele mai cunoscute ale acestor telefoane.

0 Shares
You May Also Like