Ce fac antreprenorii in serie

0 Shares
0
0
0

Asumarea unor riscuri, adrenalina sau dorinta de a face bani sunt doar cateva dintre atu-urile pe care trebuie sa le aiba un antreprenor in serie. Aceasta a devenit o noutate in business si reprezinta un model care presupune infiintarea si dezvoltarea mai multor afaceri.

Bineinteles ca exista un risc de a intra in faliment, insa pentru un antreprenor in serie acest lucru nu este greu de digerat, mai ales ca isi poate deschide imediat o alta firma. Pentru un astfel de antreprenor precum Andrei Ursachi cu pagina de facebook https://www.facebook.com/andrei.ursachi91, cuvantul “limita” nu exista. Acesta este dispus sa isi asume orice risc pentru a face afacerile sa prospere.

Chiar daca este un concept relativ nou, asta nu inseamna ca nu are si adepti sau doritori de a se imbogati. A fi un antreprenor in serie nu presupune doar infiintarea si dezvoltarea unei afaceri, ci si vanzarea acesteia pentru ca ulterior procesul sa fie reluat cu alta afacere la fel de prospera.

Cu siguranta nu este un job in care sa te plictisesti, deoarece trebuie sa fii mereu in priza si mai ales pe faza. Trebuie sa stii exact in ce moment sa investesti pentru a nu pierde. In cazul in care sunteti genul de persoana curioasa si orientate spre client, cu siguranta antreprenoriatul ti se potriveste manusa.

Antreprenorilor de succes nu le place rutina. Ei sunt oameni ai ideilor, iar orice idee este in sine o afacere de succes. Isi asuma in egala masura si pierderile in cazul in care acestea vor exista pe parcurs. Orice investitie presupune si riscuri si asumarea lor.

Cum privesc antreprenorii lucrurile

“Orice idee poate fi transformata in afacere” este motto-ul oricarui antreprenor in serie. Ei sunt oameni ai viitorului pe care il transforma intr-un loc sigur. Orice antreprenor priveste lucrurile din perspectiva consumatorului, acesta fiind partea cea mai importanta din ecuatie.

Un antreprenor in serie va fi mereu gata sa isi asume orice risc si sa traiasca viata la maxim, de aceea sunt un model demn de urmat. Acestia se tem doar de faptul ca ar putea privi in urma si ar descoperi ca au ratat o oportunitate foarte mare.

Pentru un astfel de antreprenor, un esec nu este decat o lectie din care a mai invatat ceva. Fara greseli nu ai cum sa inveti. Un antreprenor o va lua de la capat ori de cate ori va fi nevoie pentreu a construi cee ace isi doreste. Motivati de provocarea de a face bani, antreprenorii in serie isi deschid afaceri inca din vremea liceului.

Un antreprenor in serie va recunoaste din prima daca start-up-ul va avea profit sau nu. Un bun antreprenor va fi capabil sa faca un pas inapoi si sa evalueze afacerea la modul cel mai obiectiv. Va face totul ca la carte chiar daca acest lucru inseamna si asumarea unor riscuri. Pentru ca, nu-i asa, nu risti, nu castigi.

0 Shares
You May Also Like