Pampers-Numarul-1-in-materie-de-scutece

Pampers- Numarul 1 in materie de scutece

0 Shares
0
0
0

Pampers-Numarul-1-in-materie-de-scutece

Daca in vremurile mai vechi se foloseau scutecele textile, in ziua de azi, mai toate mamicile apeleaza la scutece de unica folosinta, pentru ingrijirea bebelusilor lor.

Si atunci cand vorbim despre scutece de unica folosinta nu ne putem gandi decat la Pampers, deoarece scutecele Pampers sunt cele mai populare dintre acestea.

De multi ani, scutecele Pampers sunt lider de piata in ceea ce priveste scutecele de unica folosinta, acestea fiind folosite de catre mamicile din lumea intreaga, pentru a le oferi bebelusilor siguranta de care acestia au nevoie.

Multi sunt de parere ca scutecele Pampers nu sunt benefice pentru bebelusi, datorita materialelor si a gelului din care acestea sunt create. Insa, acest lucru este dovedit de specialisti ca fiind neadevarat, ba mai mult decat atat, acestia sustin sus si tare ca scutecele Pampers sunt destul de benefice in ceea ce priveste sanatatea si igiena unui bebelus.

Intr-adevar, scutecele Pampers sunt de unica folosinta, ceea ce inseamna ca nu pot fi folosite decat o data, fapt pentru care este necesar ca parintii sa cumpere cat mai multe, pentru a evita ca bebelusii lor sa ramana vreo clipa neprotejati. Iar acest lucru implica si costuri destul de mari, insa atunci cand bebelusul este in siguranta maxima, asta reprezinta cea mai mica problema pentru orice parinti.

Scutecele Pampers sunt create pe mai multe marimi, fapt din care ne dam seama foarte usor ca ele pot fi folosite de bebelus chiar pana in momentul in care acesta poate merge singur la olita sau variante mari de pampers adulti ieftin.

Desigur, dezavantajul scutecelor textile este acela ca absorb toata umezeala, iar astfel cel mic se va obisnui mai greu cu senzatia de umezeala, fapt pentru care va intelege nevoia de a merge la olita la o varsta mai inaintata.

Exista si destul de multe situatii cand pielea celui mic poate fi afectata de scutecele de unica folosinta, insa Pampers a creat si astfel de scutece, benefice chiar si pentru pielea cea mai sensibila. In concluzie, putem spune ca scutecele Pampers pot tine mereu pielea bebelusului catifelata si uscata.

Din punct de vedere al pretului scutecelor Pampers, putem spune ca acesta nu este unul foarte mare, insa dezavantajul este ca trebuie cumparat multe, deoarece stim ca un bebelus poate folosi pana la patru astfel de scutece intr-o zi.

Daca facem un calcul simplu, ne vom da seama ca intr-o luna, acesta foloseste in jur de 120 de scutece, iar asta intr-adevar implica costuri semnificative pentru bugetul unei familii tinere. Insa, daca sunteti norocosi puteti gasi pe internet scutece Pampers la preturi mai mici.

Pentru asta este necesar sa deschideti calculatorul, iar intr-un motor de cautare sa dati un search dupa cuvintele “Pampers pret”. In urma acestei cautari este posibil sa gasiti scutece Pampers la pret destul de bun!

0 Shares
You May Also Like