Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 78 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Siteurile de socializare si noile jocuri online

gaming-industry

Industria jocurilor online este intr-o crestere absolut fenomenala in ultimii ani. Casele care produc jocuri noi anunta rezultate economice de-a dreptul fabuloase, chiar sipe timp de criza si recesiune.

Popularitatea jocurilor online este in crestere pe toate pietele si in special mai nou pe pietele asiatice asa ca Taiwan si China unde numarul noilor utilizatori de astfel de jocuri are o crestere fabuloasa. Acest fapt a dus recent la aparitia unor case de productie chinezesti extrem de puternice care vizeaza acum chiar extinderea pe pietele internationale.

Cresterea popularitatii acestor jocuri gratuite online a fost determinata in mod direct in ultimii ani si de cresterea utilizarii siteurilor de socializare, cel mai important jucator fiind Facebook care prin parteneriatul cu compania producatoare de jocuri Zynga a crescut cu multe milioane numarul participantilor la astfel de activitati online.

Expertii spun chiar ca , siteurile de socializare vor fii in viitor cea mai mare si importanta platforma de promovare si marketing din domeniul jocurilor online si nu doar atat. Important pentru Facebook este ca se poate face chiar si o targetare socio demografica in functie de localizare, sex, varsta si chiar interesele utilizatorilor.

Siteurile de socializare le permit celor interesati de lumea jocurilor online sa interactioneze intre ei , tinandu-i in acelasi timp la curent cu ultimele tendinte din domeniu fara ca acest lucru sa solicite eforturi suplimentare de informare din partea utilizatorului.

Multe case producatoare de jocuri au lansat versiuni ale jocurilor direct pentru implementarea pe siteurile de socializare mari, din motivele descrise mai sus.

In plus acestia pot testa parerile despre jocuri aproape instant in mediul social media, din interactiunea directa a utilizatorilor cu aplicatiile fara a fii nevoie de testari prea multe inainte. Sunt deja jucatori cu experienta mare in mediul social a caror parere este extrem de importanta pentru producatorii de jocuri. In general aceste feedbackuri de la piata si in special de la jucatorii experimentati ajuta companiile in corectarea unor lucruri si dezvoltarea jocului intr-o directie in care utilizatorii o cer.

Asadar aceasta nebunie a jocurilor online pe siteurile de socializare este de abia la inceput asa ca pasionatii vor avea suficient timp sa se bucure de ele.

 


 
Sergey Brin si Larry Page- fondatorii Google

google, sigla google  Povestea lui Larry Page si Sergey Brin - multimiliardarii care poarta pantaloni scurti si care au fondat o companie care a depasit capitalizarea bursiera a General Motors sau Ford.
 
In 1999, cand ideea de Internet era pe buzele tuturor, doi pusti de 25 de ani isi propuneau sa realizeze un computer la fel de complex ca acela din Star Trek, care sa dea intotdeauna raspunsul exact la orice fel de intrebare. Si asta in numai o fractiune de secunda.
 
Parea putin probabil ca Page si Brin vor reusi in ceea ce isi propun. Principalul lor competitor - Yahoo! Inc - era deja o companie redutabila, cu rezultate financiare solide si care avea cativa ani buni de experienta pe piata. Ceea ce - in lumea extrem de dinamica a Internet-ului - poate insemna enorm.

Si-au dat insa seama ca exista posibilitati enorme de a imbunatati experienta de cautare online. Primele motoare de cautare, care sortau paginile pe baza analizei cuvintelor cheie si a pozitiilor lor in document, se dovedeau depasite odata cu expansiunea web-ului. Cei doi au gasit, ca posibil raspuns, solutia de a lua in calcul miliardele de linkuri intre paginile web.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog