Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 44 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Ce riscuri sunt atunci cand inchiriem o masina?

Ce-riscuri-sunt-atunci-cand-inchiriem-o-masina Foarte multe persoane aleg sa utilizeze masina personala atunci cand pleaca in anumite locuri chiar daca acest lucru presupune o usoare fortare a acesteia.

O alta parte a persoanelor insa aleg sa se indrepte catre segmentul de inchirieri masini deoarece acest lucru se poate dovedi avantajos atat pentru tine, cat si pentru masina ta.

Un astfel de serviciu de inchiriere masini este avantajos din punct de vedere al mobilitatii. Posibilitatea de a te deplasa in anumite zone fara nicio constrangere este un aspect foarte important pentru conducatorii auto. Insa acest lucru nu trebuie privit ca pe o libertate deplina, deoarece si noi la randul nostru va trebui sa respectam anumite principii impuse de o astfel de firma care  presteaza servicii de inchirieri masini.

La ce trebuie sa fim atenti atunci cand inchiriem o masina? Ce riscuri pot aparea in cazul in care folosim astfel de servicii? In mod normal conventia dintre un prestator de astfel de servicii si un client este una destul de simpla.

In schimbul oferirii masinii pentru utilizare se plateste o suma de bani direct proportionala cu serviciul prestat. Inchirierea unui laptop sau a unui sofer sunt servicii conexe menite sa imbunatateasca confortul si calitatea si pot fi alese si ele din multitudinea de servicii a firmelor de profil.

In mare stim cu totii cam cum anume se desfasoara parteneriatul acesta dintre client si prestator. Ce facem insa daca persoana care inchiriaza masina nu este una dintre cele mai "cuminti" cu putinta? Cum ne purtam intr-o masina care nu este a noastra?

Ce ai voie sa faci si unde anume trebuie sa te opresti? In mod normal conditionarile firmelor de inchirieri masini impun o anumita doza de bun simt, in sensul ca acestea explica clientilor ce anume este permis si ce anume nu. Din nefericire insa neprevazutul se poate intampla in orice moment, iar acestea sunt situatiile care ne si scuza de fapt atunci cand masina este prejudiciata in vreun fel.

In mod clar nu trebuie sa ne gandim la faptul ca inchiriind o masina aceste lucru inseamna automat ca trebuie sa ne batem joc de ea. Trebuie
sa avem grija de aceasta ca si cand ar fi a noastra,sa mentinem curatenia si sa o inapoiem in aceeasi stare in care ne-a fost inmanata la semnarea contractului. Oricat de zvapaiati am fi este practic imposibil sa nu ne gandim la faptul ca si acesti prestatori de servicii sunt oameni ca si noi.

Ca si ei investesc pentru a ne oferi noua tot ceea ce este mai bun si ca in consecinta trebuie sa ii respectam pentru asta, iar respectul nostru inseamna sa pastram un minim de curatenie, sa nu fortam masina in mod extrem si sa o tratam pe aceasta ca pe un bun care este supus uzurii in fiecare zi.

Daca si tu esti in cautarea unei masini de care sa te folosesti pentru o anumita perioada de timp, spre exemplu daca vrei sa faci plimbari prin oras o data ce ai sosit de la aeroport, sau daca vrei pur si simplu sa te deplasezi dintr-o locatie la alta, atunci site-ul www.inchirieri-masini.ro poate fi o adevarata solutie.

 
Sergey Brin si Larry Page- fondatorii Google

google, sigla google  Povestea lui Larry Page si Sergey Brin - multimiliardarii care poarta pantaloni scurti si care au fondat o companie care a depasit capitalizarea bursiera a General Motors sau Ford.
 
In 1999, cand ideea de Internet era pe buzele tuturor, doi pusti de 25 de ani isi propuneau sa realizeze un computer la fel de complex ca acela din Star Trek, care sa dea intotdeauna raspunsul exact la orice fel de intrebare. Si asta in numai o fractiune de secunda.
 
Parea putin probabil ca Page si Brin vor reusi in ceea ce isi propun. Principalul lor competitor - Yahoo! Inc - era deja o companie redutabila, cu rezultate financiare solide si care avea cativa ani buni de experienta pe piata. Ceea ce - in lumea extrem de dinamica a Internet-ului - poate insemna enorm.

Si-au dat insa seama ca exista posibilitati enorme de a imbunatati experienta de cautare online. Primele motoare de cautare, care sortau paginile pe baza analizei cuvintelor cheie si a pozitiilor lor in document, se dovedeau depasite odata cu expansiunea web-ului. Cei doi au gasit, ca posibil raspuns, solutia de a lua in calcul miliardele de linkuri intre paginile web.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog