Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 83 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Volkswagen va investi patru miliarde de euro in China PDF Imprimare Email
Auto

vw Grupul german Volkswagen, cel mai mare constructor auto din Europa, a anuntat, vineri, ca intentioneaza sa investeasca patru miliarde de euro (5,8 miliarde dolari) pentru a-si extinde prezenta in China in urmatorii trei ani, informeaza AFP, citata de Agerpres.
VW a precizat ca banii vor fi investiti in noi modele si extinderea capacitatilor sale de productie, urmand ca pana in anul 2012 la uzina sa de asamblare de la Nanjing productia sa creasca pana la 300.000 de unitati pe an, iar uzina de la Chengdu sa ajunga la 350.000 de unitati.
"China este una din cele mai importante piete mondiale pentru Volkswagen" se arata in comunicatul semnat de directorul general Martin Winterkorn.
"Cererea pentru produsele noastre creste atat de rapid incat capacitatile de productie actuale nu mai sunt suficiente", se mai arata in comunicat.
Compania germana a estimat ca in 2009 va inregistra o crestere a vanzarilor de doua cifre pe piata din China, urmand ca ulterior sa ajunga in pozitia de lider de piata.
Directorul Volkswagen China, Winfried Vahland, a informat ca VW va reusi sa-si atinga obiectivul referitor la dublarea vanzarilor in China, pana la peste doua milioane de autovehicule pe an, mai devreme decat data tinta de 2018 pe care si-a propus-o initial. In primele sase luni ale acestui an, Volkswagen (companie care produce marcile de autovehicule Volkswagen, Skoda si Audi) a vandut 650.000 de autovehicule in China, cu 22,7 procente mai mult decat in perioada similara a anului trecut

 
Sam Walton -creatorul WalMart

sam walton, walmartSam Walton a inceput sa faca afaceri in comertul en detail in 1945, cand a preluat pe o perioada de 5 ani un magazin falimentar al companiei Ben Franklin.
Dupa 5 ani magazinul era prosper, gratie relatiilor speciale de aprovizionare pe care le formase Sam si care ii permisesera scaderea semnificativa a preturilor catre clienti.
Apoi si-a deschis propriul magazin in Bentonville, un oras cu 3.000 de locuitori din Arkansas. Ideea sa era ca intr-un spatiu cat mai generos sa aplice o tehnica noua de vanzare care aparuse in Minnesota: autoservirea.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog