Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 55 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
The Undeclared Secrets that Drive The Stock Market PDF Imprimare Email
Carti download

The Undeclared Secrets that Drive The Stock Market   Aceasta carte va ajuta sa intelegeti piata bursiera cat mai simplu, plecand de la notiunile de baza. Ziarel, revistele, televiziunile vorbesc tot timpul despre ceea ce se intampla pe bursa dar sa fii sigur ca nu iti spun niciodata adevarul.

Foarte multi jucatori pe bursa lucreaza dupa cum cred ei , avand parearea ca au inteles cum functioneaza bursa. Pana la urma bursa lucreaza simplu: daca cererea e mai mare ca oferta atunci creste , si invers daca oferta e mai mare ca si cererea scade. Conceptul e corect, dar pentru ca intotdeauna exista un dar , nu functioneaza intotdeauna asa.

Aceasta carte te invata nu doar cum apar miscarile pe bursa, ci si cum sa recunosti si anticipezi fortele care lucreaza pe bursa. Aceasta carte este rezultatul muncii in bursa de 12 ani a autorului, Tom Williams.

 Download

 


 
Sam Walton -creatorul WalMart

sam walton, walmartSam Walton a inceput sa faca afaceri in comertul en detail in 1945, cand a preluat pe o perioada de 5 ani un magazin falimentar al companiei Ben Franklin.
Dupa 5 ani magazinul era prosper, gratie relatiilor speciale de aprovizionare pe care le formase Sam si care ii permisesera scaderea semnificativa a preturilor catre clienti.
Apoi si-a deschis propriul magazin in Bentonville, un oras cu 3.000 de locuitori din Arkansas. Ideea sa era ca intr-un spatiu cat mai generos sa aplice o tehnica noua de vanzare care aparuse in Minnesota: autoservirea.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog