Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 95 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Fostul sef al BCR, cel mai bogat bancher din Romania

BCR Dupa 33 de ani de cariera, fostul director al BCR, Nicolae Danila, candideaza la titlul de cel mai bogat bancher din Romania cu o avere care ajunge la cel putin 25 milioane euro, conform declaratiei de avere depusa ca membru al Consiliului de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei (BNR), scrie,  Ziarul Financiar, in editia electronica.

El a avut una dintre cele mai impresionante cariere din sistemul bancar, imediat dupa terminarea facultatii fiind angajat la sucursala Bucuresti a bancii americane Manufacturers Hanover Trust (fosta Chemical, fosta Chase, acualmente JP Morgan).

In ianuarie 2000 a preluat conducerea BCR, de unde a plecat cu un portofoliu de actiuni Erste care valoreaza astazi peste 5 milioane de euro.
De pe urma pachetului compensatoriu primit odata cu retragerea din functia de presedinte executiv al BCR, in decembrie 2007, Danila are depozite bancare in euro de 8,75 mil. euro, la care se adauga depozite in lei insumand echivalentul a 3,3 mil. euro. El este si investitor la BVB, unde detine actiuni BRD, Banca Carpatica, Banca Transilvania. In plus, are o avere imobiliara care poate fi estimata la peste 5 mil. euro

 
Afaceri online de succes : 10Bet.com

afacerea-10bet

10Bet este o agentie de pariuri online care are o istorie relative scurta fiind lansata in Marea Britanie in anul 2003 insa care pana in acest moment a reusit sa adune la un loc o multime de clienti din toate colturile lumii. Cheia succesului acestei case de pariuri este cu siguranta seriozitatea de care au dat dovada de-a lungul anilor, bonusurile si promotiile foarte bune si multe alte avantaje pe care 10Bet le ofera clientilor sai.

Pentru inceput sa vorbim putin de site-ul pe care il au cei de la 10Bet, un site care arata foarte bine, este primitor si placut privirii iar la tot pasul vei gasi tutoriale care sa te indrume. Vei vedea ca totul este atat de simplu si de eficient incat plasarea pariurilor ti se va parea o joaca de copii. Partea buna este ca acest site este disponibil in mai multe limbi printre care si limba romana si astfel navigarea si plasarea pariurilor de catre clientii din tara noasta va fi mult mai simpla.

Trebuie sa stiti ca pe langa pariuri sportive, 10bet mai ofera si multe alte servicii cum ar fi: casino, poker si jocuri. Toate aceste servicii va ofera posibilitatea sa castigati premii foarte mari.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog