Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 11 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Fostul sef al BCR, cel mai bogat bancher din Romania

BCR Dupa 33 de ani de cariera, fostul director al BCR, Nicolae Danila, candideaza la titlul de cel mai bogat bancher din Romania cu o avere care ajunge la cel putin 25 milioane euro, conform declaratiei de avere depusa ca membru al Consiliului de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei (BNR), scrie,  Ziarul Financiar, in editia electronica.

El a avut una dintre cele mai impresionante cariere din sistemul bancar, imediat dupa terminarea facultatii fiind angajat la sucursala Bucuresti a bancii americane Manufacturers Hanover Trust (fosta Chemical, fosta Chase, acualmente JP Morgan).

In ianuarie 2000 a preluat conducerea BCR, de unde a plecat cu un portofoliu de actiuni Erste care valoreaza astazi peste 5 milioane de euro.
De pe urma pachetului compensatoriu primit odata cu retragerea din functia de presedinte executiv al BCR, in decembrie 2007, Danila are depozite bancare in euro de 8,75 mil. euro, la care se adauga depozite in lei insumand echivalentul a 3,3 mil. euro. El este si investitor la BVB, unde detine actiuni BRD, Banca Carpatica, Banca Transilvania. In plus, are o avere imobiliara care poate fi estimata la peste 5 mil. euro

 
Walt Disney- parintele lui Mickey Mouse

05_12_Walt_DisneyViata creatorului lui Mickey Mouse, Walter Elias Disney, nu a fost plina de veselie, asa cum i-au fost personajele pe care le-a creat. Walter Elias Disney s-a nascut în 5 decembrie 1901, si a murit la vârsta de 65 de ani, dupa o lunga suferinta.

A fost, de-a lungul vietii regizor, producator, animator, scenarist si antreprenor american. A obtinut 22 de premii Oscar, recordul sau nefiind doborât de niciun actor sau star pâna în prezent. Atunci când numele sau este rostit, în orice casa, fie din SUA, fie din Madagascar, copiii reactioneaza pozitiv.

Parintii creatorului atâtor personaje de desene animate, Flora si Elias Disney, au fost oameni simpli, fara prea multe tangente cu lumea în care Walter Elias Disney a creat. Acesta a avut trei frati si o sora. Nici macar copilaria sa nu a fost una roz, deoarece, originara din Canada, familia creatorului s-a mutat în SUA dupa ce tatal lui Elias a dat faliment cu ferma pe care o avea.
Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog