Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 80 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Termeni folositi deseori de catre fumatorii de tigari electronice

Termeni_folositi_deseori_de_catre_fumatorii_de_tigari_electronice Tigara electronica este din ce in ce mai populara printre fumatori sau vaperi, asa cum se numesc, mai nou, cei care vapeaza. Noul mod de a fuma a adus cu sine o multime de termeni noi, folositi cu un inteles diferit de cel pe care il stim.

Iata, asadar, un mic glosar cu termeni, care te vor ajuta sa percepi mai usor tot ceea ce inseamna tigara electronica.

Lichid tigara electronica. Este lichidul care se transforma in vapor, pentru a fi inhalat. De regula, este compus din mai multe substante alimentare, inclusiv din nicotina, care asigura alimentarea dependentei.

Mod. Este dispozitivul care reprezinta tigara electronica si poate sa vina in mai multe forme. Cele mai populare moduri sunt cele tubulare sau cele rectangulare, insa exista si variante personalizate, cu forme care mai de care mai interesante. Modurile functioneaza cu baterie interna sua cu baterie inlocuibila si pot fi electronice, mecanice sau hibride.

Atomizior. Este un accesoriu montat pe moduri care transforma lichidul tigarii electronice in vapori. Este numit si vaporizator si are un rol extrem de important in intregul ansamblu. Daca functioneaza cu o rezistenta inlocuibile, atomizorul capata numele de clearomizor.

Ego. Este un tip de baterie sub forma de stilou, folosit desseori la tigarile electronice.

StarterKit. Sunt pachete cu toate accesoriile necesare vapatului. De regula, sunt pachete destinate incepatorilor, care doresc sa descopere experienta unei tigari electronice. Cei cu vechime in vapat, aleg sa isi personalizeze tigara electronica, in functie de preferinte. De regula, un starter kit nu contine si lichidul pentru tigara, insa sunt din ce in ce mai multe magazine care asigura pachete cmplete.

Fitil. Nu are nicio legatura cu fitilul unei dinamite, ci cu materiallul care trece prin rezistenta si o alimenteaza cu un flux continuu de lichid. De regula, fitilul este realizat dintr-un bumbac de foarte buna calitate.

Glicerina vegetala. Este componenta de baza a lichidului pentru tigara electronica, fiind cea care ofera cantitatea mare de vapori. Are o vascozitate accentuata si poate fi descoperita si sub denumirea de VG. In lichid mai este prezenta si substanta propilen glicol si evident, nicotina.

 

Exista mult mai multi termeni care definesc o tigara electronica, insa acestia sunt cei mai importanti. Daca alegi sa optezi pentru o varianta electronica in detrimentul unei variante clasice, ii vei putea descoperi pe toti.

 

  
Bill Gates -omul care a inventat viitorul

bill_gates_futureE greu de tot sa incepi povestea lui Bill Gates. Avand in vedere ca e cel mai bogat om de pe planeta exista o ura generalizata si partial de inteles, pentru cei mai bogati.

Daca ne uitam la bogatii nostri cu siguranta suntem indreptatiti sa-i uram, dar parca pe Bill Gates eu nu pot sa-l urasc . Am inceput aceasta rubrica a siteului nostru cu Povesti de succes pentru a arata ca exista si afaceristi care pot darama lumea, pot schimba din radacina totul , pot inventa viitorul. Si cel mai potrivit pentru acest ultim exemplu mi se pre cazul lui Bill Gates.

Va invit sa cititi aceste povesti, sa le credeti si sa nu incetati sa visati, inca puteti darama lumea. Nu renuntati la vise, sunt singurul lucru care ne mai ramane .

Bill Gates, fondatorul companiei Microsoft, a reusit sa devina in 30 de ani o legenda a informaticii, unul dintre cei mai bogati oameni de pe planeta si, in acelasi timp, unul dintre cei mai mari filantropi.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog